14 Οκτωβρίου 2014

Επαναλειτουργία ελεγχόμενης στάθμευσης στον Δήμο Έδεσσας

Είναι γενική παραδοχή ότι μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και την επακόλουθη μη εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης παρατηρήθηκε επιδείνωση της κατάστασης του κυκλοφοριακού στο κέντρο της πόλης. Σήμερα, η αρμοδιότητα
της Ελεγχόμενης Στάθμευσης έχει περάσει στη Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών του Δήμου Έδεσσας και το μέτρο θα επαναλειτουργήσει με στόχο τη βελτίωση του κυκλοφοριακού στο κέντρο της πόλης, που θα επιφέρει θετικές αλλαγές στην καθημερινή ζωή των πολιτών και βελτίωση στην αγορά της πόλης.
Ο Δήμος Έδεσσας στο πλαίσιο της απόφασης για επαναλειτουργία του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης έχει ολοκληρώσει τις προπαρασκευαστικές εργασίες και έχει προχωρήσει σε δράσεις ενημέρωσης των πολιτών, που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι θετικά διακείμενοι σχετικά με την επαναλειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης.
Καθώς ολοκληρώνονται οι ενέργειες ενημέρωσης του κοινού, οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η ελεγχόμενη στάθμευση θα λειτουργήσει κανονικά από τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014, οπότε θα ξεκινήσει η επιβολή διοικητικών προστίμων στους παραβάτες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !