3 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιπροσωπεία του Σ.Φ. ΑΕΚ Πιερίας στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κατερίνης βρέθηκε αντιπροσωπεία του Σ.Φ. ΑΕΚ Πιερίας, με θέμα συζήτησης το γήπεδο
Επιστολή με αποδέκτη τον πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα παρέδωσε αντιπροσωπεία του Σ.Φ. ΑΕΚ Πιερίας. Οι οπαδοί της ΑΕΚ συναντήθηκαν με στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα γραφεία τους στην Κατερίνη, με κύριο θέμα συζήτησης το γήπεδο της «Ένωσης».
Αναλυτικά η επιστολή του συνδέσμου
«Κατερινη 2/9/2014
ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚ.4-2/9/2014.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΡΙΖΑ ''ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ,Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ''.
'Ως ενας Συνδεσμος με 31 συνεχη χρονια δραστηριοτητας και αγωνων για την ΑΕΚ και μονο,θελουμε να τοποθετηθουμε για το θεμα του νεου γηπεδου μας.Τονιζουμε οτι η ΑΕΚ ειχε παντα,εχει και θα εχει υπερκομματικο χαρακτηρα.Η ΑΕΚ ειναι ενας Συλλογος με τεραστιο κοσμο σε ολη την Ελλαδα,αλλα και σε παρα πολλα σημεια του εξωτερικου.Η ΑΕΚ μας με ολα αυτα που εχει προσφερει στον Ελληνικο αθλητισμο δικαιουτε να εχει ανταξιο της ιστοριας της γηπεδο.Ειμαστε ενωμενοι ολοι ψηφοφοροι ολων των κομματων,μπροστα στο κοινο οραμα του ΛΑΟΥ της ΑΕΚ.Ενας υπεροχος κοσμος ζει και αναπνεει ,για το γηπεδο εχει το ονειρο του και αυτο πρεπει να γινει σεβαστο απο ΟΛΟΥΣ.Το γηπεδο της ΑΕΚ ερχεται για να ενωσει και να ειναι εξω απο καθε αντιπαραθεση για οποιοδηποτε λογο.Ξερουμε οτι μονο σοβαρα προβληματα υγειας δεν λυνονται.
Με λογικη,με συνενοηση,με καλη διαθεση,ολα τα αλλα λυνονται.Επισης σας τονιζουμε,ποσο σημαντικο ειναι να υπαρχει ισοτιμη αντιμετωπιση.Δεν μπορουμε να κατανοησουμε,πως για την περιπτωση του γηπεδου του Ολυμπιακου δεν υπηρξε καμια αντιδραση.Δεν μας αρεσουν οι εναλλαγες θεσεων κατα καιρους.Εχουμε νιωσει την αδικια στο πετσι μας χρονια τωρα.Θελουμε,δικαιουμαστε το γηπεδο μας και σιγουρα η θετικη σας συμβολη μονο ωφελη και εκτιμηση θα σας αποφερει.Ως ενας Συνδεσμος με μεγαλη δυναμικη,πειθαρχεια και ηθος.Με μεγαλη κοινωνικη προσφορα.Ως ενας Συνδεσμος με εκατονταδες μελη εντος και εκτος ΠΙΕΡΙΑΣ περιμενουμε με αγωνια το ΟΝΕΙΡΟ μας να γινει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Η δυναμη του κοσμου της ΑΕΚ ειναι τεραστια και αυτο πρεπει να γινει κατανοητο απο ολους..Ζηταμε ως φιλαθλοι της ΑΕΚ ως Ελληνες πολιτες,αυτο που Ιστορικα δικαιουμαστε,με απολυτο σεβασμο στους νομους.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ.Κατω απο τον ΟΛΥΜΠΟ και λιγο πριν τον Πυργο τον Λευκο ΑΕΚΑΡΑ σε ΑΓΑΠΩ!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !