3 Σεπτεμβρίου 2014

Κλειστός επί... 3,5 χρόνια ο υπολογιστής στο γραφείο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Διακοσμητικός φαίνεται πως ήταν επί 3,5 ολόκληρα χρόνια ο υπολογιστής που βρίσκεται τοποθετημένος στο γραφείο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Άρη Γιαννακίδη καθώς όπως διαπιστώθηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου αυτός δεν είχε ανοίξει ποτέ! 

Πρόκειται για τον επιτραπέζιο ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρίσκεται εντός του χώρου του γραφείου για τις ανάγκες του εκάστοτε Περιφερειάρχη ωστόσο μετά και την αλλαγή σκυτάλης στην Περιφέρεια ΑΜΘ το επιτελείο του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη στην κυριολεξία έμεινε έκπληκτο διαπιστώνοντας πως επί 3,5 χρόνια ο υπολογιστής δεν είχε ανοίξει καθόλου, ενώ χρειάστηκαν 9,5 ώρες για να γίνει αναβάθμιση του λειτουργικού του συστήματος. 

Φυσικά ο “αραχνιασμένος” υπολογιστής δεν ήταν η μοναδική παραφωνία που έφερε στο φως η αλλαγή διοίκησης στην Περιφέρεια, μιας και το ίδιο γραφείο παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις υποδομών, όπως π.χ. η απουσία ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου επισκεπτών (στη θέση του υπήρχε ένα τεφτέρι), αλλά και φθορές σε χαλιά  και κουρτίνες οι οποίες προσδίδουν μια ιδιαίτερα υποτιμητική εικόνα στον χώρο. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους το γραφείο φέρει σήμερα αυτή την εικόνα, όπως και στο σύνολό του το κτήριο της έδρας της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή, καθώς και το γιατί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του Περιφερειάρχη παρέμενε επί τόσο καιρό σε αχρηστία και εάν γινόταν χρήση κάποιου άλλου υπολογιστή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !