1 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κορδελιού - Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα, των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.

            Στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, ενώ πολιτικό όρκο έδωσαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από τους συνδυασμούς “Ενωτική Ριζοσπαστική Κίνηση Ενεργών Πολιτών” και “Λαϊκή Συσπείρωση”.
            Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας μίλησε για την ανάγκη να αρθούν οι αδικίες σε βάρος της δυτικής Θεσσαλονίκης και τόνισε πως παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τα προβλήματα ο τόπος μας μπορεί να προοδεύσει. Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κάλεσε όλους τους Δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης αλλά και όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να παραμερίσουν τις κομματικές διαφορές και να προχωρήσουν ενωμένοι για το κοινό καλό.
            Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, μίλησε για τη νέα κρίσιμη πενταετία που ξεκινά για το Δήμο. Όπως  ανέφερε: “Σε αυτή την κρίσιμη καμπή, σε μια περίοδο που η χώρα μας παλεύει για να σταθεί στα πόδια της, που οι πολίτες δοκιμάζονται από την οικονομική ύφεση και την ανεργία, είναι ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε όλοι εμείς οι εκπρόσωποι των δημοτών, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να επιδείξουμε σύνεση, ήθος και συνέπεια. Να πορευτούμε μαζί, γιατί ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο για μια καλύτερη πόλη στην οποία αξίζουμε να ζούμε, είναι κοινός και ενωτικός”. Ο νέος Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κάλεσε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου ο τόπος να πάει μπροστά και να εξελιχθεί σε μητροπολιτικό κέντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
“Ως νέος δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, του Δήμου που προέκυψε με το νόμο του Καλλικράτη και τη συνένωση – ή επανένωση ορθότερα – του Ελευθερίου Κορδελιού και του Ευόσμου,  δηλώνω υπεύθυνα πως την εντολή που μας δόθηκε στις 25 Μαΐου θα την τιμήσουμε με μεγάλο σεβασμό. Με διαφάνεια, εντιμότητα, συνέπεια, κοινωνική ευαισθησία και ειλικρίνεια απέναντι σε όλους τους πολίτες, με διεκδικητικότητα για αυτά που δικαιούμαστε και αξίζουμε, θα δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να υλοποιήσουμε το  πρόγραμμά μας” υπογράμμισε ο  Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, ενώ κλείνοντας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλες τις απερχόμενες διοικήσεις  του Δήμου.
            Την τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου κ. Πέτρου Σούλα και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ο Γεν. Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης,  οι Δήμαρχοι Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και Δέλτα κ. Μίμης Φωτόπουλος, ο τέως Περιφερειάρχης και Πρόεδρος της “ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.” κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Κούης, ο τέως Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Παπαδόπουλος, ο τέως Νομάρχης Δράμας κ. Σάββας Δανιηλίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πάρις Μπίλλιας, ο τέως Δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού κ. Στάθης Καϊτετζίδης και ο τέως Πρόεδρος Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού κ. Γιάννης Γεωργίου, κ.α.

           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !