27 Μαΐου 2014

Σχολικοί αγώνες τένις και βόλευ σε Κατερίνη και Λιτόχωρο





Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού, λίγο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς περίσσεψαν τα  παιδικά χαμόγελα στα γήπεδα της Πιερίας, καθώς διεξήχθησαν με επιτυχία αγώνες Δημοτικών Σχολείων Βόλεϊ και Τένις.

Η χαρά και το παιχνίδι σε πρώτο ρόλο και στις δυο διοργανώσεις σχολικών αγώνων, του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Πιερίας.
Εκατοντάδες μαθητές, δεκάδες Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και προσωπικό της Διεύθυνσης έφερε εις πέρας μια μεγάλη διοργάνωση.
Χαρακτηριστικό των αγώνων το σλόγκαν «Ναι στη συμμετοχή, ναι στο παιχνίδι. Παιχνίδι για όλους κι η νίκη έπεται…» καθώς έπαιξαν ΟΛΑ τα παιδιά και το χάρηκαν ιδιαίτερα.
Έμπειροι Προπονητές – Γυμναστές οδηγούσαν τα παιδιά στο στόχο ευχαρίστηση και αγάπη στο παιχνίδι, χτίζοντας το αύριο του αθλητισμού και στο Νομό Πιερίας.
Τένις και Βόλεϊ ολοκληρώθηκαν κι έρχεται οσονούπω και ποδόσφαιρο και στίβος και χειροσφαίριση των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Πιερίας!
Χειροσφαίριση 27-05-2014 στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης και Πετοσφαίριση στο Πύρρος Δήμας Λιτοχώρου.
Στίβος 29-05-2014 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.
Ποδόσφαιρο 02-06-2014 στη Λεπτοκαρυά, γήπεδο παραλίας  5Χ5, για σχολεία Νότιας Πιερίας, 03-06-2014 σε γήπεδα της Κατερίνης για τους μαθητές της πόλης και περιφερείας και 05-06-2014 στο γήπεδο του Κίτρους για τα παιδιά της Βόρειας Πιερίας.
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ευχαριστεί τους Δήμους Κατερίνης – Δίου Ολύμπου – Πύδνας Κολινδρού για την παραχώρηση αθλητικών χώρων και υλικού, καθώς και την 24η Ταξιαρχία του Λιτοχώρου, για τη διάθεση ιατρικού τιμ, το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών  και  Ναυαγοσωστών Κατερίνης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !