27 Μαΐου 2014

Ν.ΛΑΠΠΑΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που προσήλθαν στις κάλπες και τις δύο εκλογικές Κυριακές.
Τελικώς η πλειοψηφία έδωσε στην «ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» την εντολή να αναλάβει από 1η Σεπτέμβρη την διοίκηση του Δήμου, κάτι που αποδεικνύει ότι υπήρχε όντως ανάγκη ανατροπής και αλλαγής του σκηνικού στον τόπο.

Δεν αρκεί βέβαια να κερδίζεις έναν εκλογικό αγώνα, αλλά να αποδεικνύεις στην πράξη ότι άξιζες την εμπιστοσύνη των συνδημοτών σου.
Δεσμεύομαι ότι όχι μόνο προσωπικά, αλλά και ομαδικά θα εργαστούμε σκληρά για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας!

Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι στους τρεις μήνες που απομένουν μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων μας, η παρούσα δημοτική αρχή δεν θα «χαλαρώσει» και θα δώσει τη δέουσα προσοχή σε όλα τα ζητήματα και ιδιαίτερα σε εκείνα που κατά τους θερινούς μήνες τη χρειάζονται περισσότερο (καθαριότητα, ύδρευση, άρδευση κλπ.). Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουν διαφυλάσσοντας και την υστεροφημία τους. Σε κάθε περίπτωση η δική μας συνδρομή είναι αυτονόητη.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις παρατάξεις και όλους τους υποψηφίους (δημάρχους, τοπικούς ή δημοτικούς συμβούλους) που αγωνίστηκαν «τον αγώνα τον καλό»!
Νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν. Κοινός αντίπαλος τα προβλήματα του τόπου και όλοι μαζί συναγωνιστές – ίσως από διαφορετικά μετερίζια – θα αγωνιστούμε για την επίλυσή τους!
Δεσμευτήκαμε προεκλογικά και σκοπεύουμε να κάνουμε πράξη ένα νέο μοντέλο διοίκησης πολύ πιο ανοιχτό και συνεργατικό. Σας θέλουμε όλους μαζί μας. Δεν περισσεύει κανείς!
Σας καλούμε να συνδιοικήσουμε και να πάμε τον Δήμο Δίου – Ολύμπου εκεί που του αξίζει στην κορυφή!

Ευχηθείτε μας υγεία, δύναμη και καθαρή σκέψη για ακριβοδίκαιες αποφάσεις, ώστε να μπορέσουμε να επιτελέσουμε το έργο που μας αναθέσατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά!


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δίου - Ολύμπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !