13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Λαγκαδάς στο πλευρό των πληγέντων της Κεφαλονιάς

Μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης έλαβε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά, κατά την διάρκεια της 3ης Τακτικής Συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 11ης Φεβρουαρίου, με θέμα την οικονομική βοήθεια προς τους πληγέντες από τους τελευταίους σεισμούς στην Κεφαλονιά.


        Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, πρότεινε την άμεση ενίσχυση των πληγέντων, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους, αιρετούς και Δημότες, να συνδράμουν στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και εμφιαλωμένου νερού, για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στο νησί της Κεφαλονιάς.

        Μάλιστα, σε μία κίνηση έμπρακτης στήριξης των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας και προκειμένου να αποφευχθούν οι σκόπελοι των γραφειοκρατικών διαδικασιών που διέπουν σήμερα τον “Καλλικράτη”, ο Δήμαρχος Λαγκαδά ανακοίνωσε την προσφορά μιας μηνιαίας απολαβής του ίδιου, όσο και των Αντιδημάρχων, των Προέδρων Νομικών Προσώπων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Λαγκαδά, με την ελπίδα ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες κινήσεις αλληλεγγύης από εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και επιχειρήσεων της περιοχής μας, προς ανακούφιση των πληγέντων της Κεφαλονιάς.

        Όπως ομόφωνα ψηφίστηκε από το σώμα, ο Δήμος Λαγκαδά προχωρά άμεσα στην συγκέντρωση βασικών ειδών διατροφής, υπό την επίβλεψη και διαχείριση ειδικής επιτροπής με μέλη από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

        Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται από το τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά (κτίριο ΥΚΠΑΑΠ):

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2394020802

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Καλπάκης Νικόλαος – Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Περίθαλψης Δημοτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !