13 Φεβρουαρίου 2014

Φεστιβάλ Ολύμπου 2014: Συνεργασίες για την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού

Ο Νίκος Πασχαλούδης, υπεύθυνος προβολής και δημοσίων σχέσεων του ΟΡ.ΦΕ.Ο ευχαριστεί τον Πάρι Δεληνιώτη για την επίσκεψη προσφέροντας το λεύκωμα «40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ»
Μετά από πρόσκληση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου επισκέφθηκε πρόσφατα τα γραφεία του ο συμπολίτης μας Πάρις Δεληνιώτης, ο οποίος συντονίζει στην Ελλάδα την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού δικτύου ξενοδοχείων, ενός από τους μεγαλύτερους  τουριστικούς ομίλους διεθνώς.


Στην ενδιαφέρουσα συνάντηση που έγινε με την παρουσία του υπευθύνου προβολής και δημοσίων σχέσεων του ΟΡ.ΦΕ.Ο Νίκου Πασχαλούδη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού στην περιοχή μας, αφού το Φεστιβάλ Ολύμπου ως ο κυριότερος πολιτιστικός θεσμός της Πιερίας μπορεί άριστα με συνεργασίες να συμβάλει αποτελεσματικά και στον τομέα αυτό.

Για τη επίσκεψη αυτή ο Νίκος Πασχαλούδης, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε  σήμερα στα γραφεία του Φεστιβάλ Ολύμπου τον Κατερινιώτη  κ. Πάρι Δεληνιώτη, διακεκριμένο στέλεχος  στο χώρο του τουρισμού, ο οποίος πέραν από την μεγάλη του αγάπη  για την Πιερία, έχει και πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ιδιαίτερα του πολιτιστικού τουρισμού. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δεχθήκαμε τη δήλωσή του ότι το Φεστιβάλ Ολύμπου μπορεί να μετεξελιχθεί σε πόλο τουριστικής έλξης διεθνούς ενδιαφέροντος, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών οι οποίοι γνωρίζοντας την περιοχή θα θελήσουν να την ξαναεπισκεφτούν, αλλά και να τη διαφημίσουν συμβάλλοντας στην  οικονομική ανάπτυξη της  Πιερίας συνολικά.  Αυτό είναι κάτι που επιδιώκουμε  με την καθιέρωση του θεσμού της τιμώμενης χώρας, ο οποίος αποδεικνύεται καθημερινά πολύτιμος τόσο γιατί έχει αναδείξει την Πιερία ως κέντρο υποδοχής πολυάριθμων διπλωματικών αποστολών και διεθνών καλλιτεχνικών γεγονότων, όσο και γιατί  αποκτά και πολύτιμους φίλους με βαθιά γνώση της διεθνούς τουριστικής αγοράς,  όπως ο κ. Πάρις Δεληνιώτης, με τον οποίο θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις και τη συνεργασία».

● Ο Πάρις Δεληνιώτης σπούδασε  Διοίκηση Επιχειρήσεων και τουριστικό μάρκετινγκ στο Μόναχο, εργάστηκε για πολλά χρόνια ως Product Manager  σε μεγάλους ευρωπαϊκούς τουριστικούς οργανισμούς, καθώς και σε αντίστοιχο τομέα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Διαθέτει  πλούσιο δίκτυο επαφών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μετά από σειρά ενεργειών του, που στο πρόσφατο παρελθόν ενίσχυσαν αποτελεσματικά τα παραλιακά ξενοδοχεία της Πιερίας, είναι σε εξέλιξη επαφές με φορείς και οργανισμούς στο εσωτερικό και εξωτερικό, με στόχο την ανάπτυξη των νέων εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Στόχος του με βάση τoν πολιτιστικό τουρισμό, είναι η αειφόρος ανάπτυξη του νομού συνολικά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !