14 Ιανουαρίου 2014

Ασφαλτοστρώσεις στην Καλλιθέα


Με τις ασφαλτοστρώσεις και των τελευταίων τμημάτων του οδικού δικτύου στην τοποθεσία «Γρέβενη», στην επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας ολοκληρώθηκε το έργο «Διανοίξεις Δημοτικών Οδών Δ.Κ. Καλλιθέας». Μέσα από το συγκεκριμένο έργο επιτυγχάνεται η αναβάθμιση, η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών στην συγκεκριμένη περιοχή, που παρουσιάζει έντονη τουριστική κίνηση.

«Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν για την συνολική αναβάθμιση περιοχών τουριστικού ενδιαφέροντος στον Δήμο Κατερίνης σταθερή πρόθεσή μας είναι να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα με σημαντικές παρεμβάσεις που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη ασφαλτόστρωση πρόκειται για ένα έργο που σε πρώτη φάση αφορά το ανατολικό τμήμα της περιοχής, μιας περιοχής που παρουσιάζει έντονη τουριστική ανάπτυξη – οικοδομική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια. Οι ασφαλτοστρώσεις αυτές, συμπληρώνουν όλες τις απαραίτητες υποδομές και βελτιώνουν αισθητά την εικόνα που θα αντικρύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Νίκος Παπαζιώγας.





Αξίζει να σημειωθεί, ότι, των ασφαλτοστρώσεων είχαν προηγηθεί διανοίξεις οδών, παρεμβάσεις κατασκευής κρασπέδων και τοποθέτησης αγωγού ομβρίων. Ο προϋπολογισμός του έργου αγγίζει το 1.000.000 ευρώ και καλύπτεται από δημοτικούς πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !