24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Δημαρχείο Κατερίνης





 Χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο της Κατερίνης, παραμονή της μεγάλης γιορτής του Χριστιανισμού, όπου Σύλλογοι και φορείς του τόπου αλλά και δεκάδες μικροί συμπολίτες μας, προσέρχονταν
από το πρωί για να ψάλλουν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και στην σύζυγό του Τζούλη Γιαμούζη.

Η προσέλευση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί με την αντιπροσωπεία της 24ης ΤΘ Ταξιαρχίας να ψάλει τα κάλαντα συνοδεία μουσικής. Ακολούθησαν, η ΓΕΧΑ, η Νεολαία των Ποντιακών Σωματείων Πιερίας, η Ένωση Ποντίων Πιερίας, η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, ο Σύλλογος Αη - Δημητρινών Κατερίνης.

Παραδοσιακά κάλαντα της Κρήτης και χορούς της Μεγαλονήσου παρουσίασαν τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», βλάχικα έθιμα και κάλαντα ο Σύλλογος Λιβαδιωτών «Γιωργάκης Ολύμπιος».

Μελωδικές ευχές για τις γιορτές απηύθυναν επίσης στον Δήμαρχο Κατερίνης, στους Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους & εργαζόμενους στον Δήμο, το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Ν.Πιερίας «ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ», η Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Ν.Πιερίας, o Ποντιακός Σύλλογος Άνω Αγίου Ιωάννη «ΑΡΓΟΣ».

Μέσα σε μια έντονα εορταστική ατμόσφαιρα ανταλλάχθηκαν ευχές με πολίτες, καθώς και με εκπροσώπους φορέων. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους χαρούμενες γιορτές, υγεία, ευτυχία, πρόοδο και δημιουργία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !