8 Δεκεμβρίου 2013

Φωτορεπορτάζ από την Αιμοδοσία στο 1ο Δημοτικό Κολινδρού




Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία της 8ης Δεκεμβρίου 2013 στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο του Κολινδρού. Οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν δυναμικά στο κάλεσμα  για  ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ  προς τον συνάνθρωπό μας.

Ενθαρρυντική η προσπάθεια όλων των επαγγελματιών να ενισχύσουν την κίνηση, περιορίζοντας την προσφορά οινοπνευματωδών ποτών το προηγούμενο βράδυ, με το σλόγκαν « Δεν πίνουμε απόψε , δίνουμε αίμα αύριο» . Αξιέπαινη η συμμετοχή των μαθητριών του Γυμνασίου και Λυκείου Κολινδρού στην γραμματειακή υποστήριξη κατά την ημέρα της αιμοδοσίας ( Παπαγεωργίου Βικτώρια, Σεραφειμίδου Ευθυμία , Χρυσάφη Ευθυμία  , Πολύζου Δήμητρα , Μουχταροπούλου Ευαγγελία , Χατζοπούλου Ελένη ) .

 Συνεχείς συμπαραστάτες και αρωγοί στο έργο μας,,  οι εκάστοτε διευθύνεις του Α΄Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού  , που με την παραχώρηση του σχολικού κτιρίου εξασφαλίζονται οι καλύτερες προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της κάθε εθελοντικής αιμοδοσίας,  καλύπτοντας τα λειτουργικά έξοδα της ημέρας       ( ΔΕΗ , θέρμανση , καθαριότητα).


 Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την ανιδιοτελή προσφορά τους .
Η επόμενη  εθελοντική  αιμοδοσία στον Κολινδρό θα  είναι τον Μάρτιο 2014.
 
                                ΑΠΟ ΤΟ  Δ.Σ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
                        «Ο ΑΓΙΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !