24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – AO Πρωτέας 3 - 1

ΕΠΣ Μακεδονίας / Παιδικό  (Όμιλος Ειδικής Βαθμολογίας Δυτικά )
Σημαντική νίκη για το παιδικό της ΠΑΕ Ποντίων την 7η αγωνιστική στον Όμιλο ειδικής βαθμολογίας της ΕΠΣ Μακεδονίας επί του ΑΟ Πρωτέα θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι  ήταν ένα επιθετικός μονόλογος των Ποντίων που κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να πάρουν τελικά τη νίκη έχοντας χάσει αρκετές ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε στο πέμπτο λέπτο ο Ανδρικόπολος Β. μετά από σέντρα του Τσιγκαρόπουλου Γ.  Η ομάδα του Πρωτέα ισοφάρισε στην αρχή του δευτέρου μέρους με σουτ έξω από την περιοχή παρά την αρχική απόκρουση της Νάση Ζ. Οι παίχτες του Σ. Ταβουκτσή έδειξαν ότι ήθελαν αυτό το παιχνίδι και πίεσαν ψηλά δημιουργώντας φάσεις. Στο δέκατο λεπτό ο Ανδρικόπουλος  έχασε κλασική ευκαιρία όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δύο λεπτά αργότερα ο Λυκούργος από δεξιά πετάχτηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας του σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Το 2 – 1 για την ομάδα της Κατερίνης έκανε τελικά ο Καλαϊτζίδης Ν. με ωραία εκτέλεση φάουλ. Και λίγο πριν το τέλος ο Τζήκας πάσαρε στον Ανδρικόπουλο Β. ο οποίος κλίνοντας προς τα μέσα έγραψε το 3 – 1. Αξίζει να αναφέρουμε την πολύ καλή παρουσία του Ματέο Α. στην άμυνα,  του Παγώνη Μ. στη μεσαία γραμμή και του Λυκούργου στην δεξιά πτέρυγα  της ομάδας. 
Με αυτή τη νίκη η Κατερινιώτικη ομάδα πλησιάζει την πρώτη τετράδα και θέτει τις βάσεις για μια καλή πορεία στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.    
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Παιδικό ( Προπονητής : Στέφανος Ταβουκτσής) : Νάση Ζ (Τ), Ανδρικόπουλος Β., Στούμπος Χ., Τσιγγαρόπουλος Γ. , Σιδηρόπουλος Χ. , Λυκούργος Π., Ματέο Α., Καλαιτζίδης Ν., Ρουμπιές Γ. , Καραμιχάλης Μ., Ρόγκας Α., Τζήκας Σ., Καλαιτζίδης Α. (Τ), Τζιμόπουλος Δ.(Τ), Λαδένης Α. , Στεφανίδης Κ., Τσιμόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Β.

Καρακούσης Σάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !