7 Δεκεμβρίου 2012

Μπέμπηδες Ιωνίας - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 1 – 4


Νικηφόρο ήταν το πέρασμα για την ομάδα των παίδων της Π.Α.Ε. Ποντίων από την Ιωνία, επικρατώντας 4-1 της ομάδας '' Μπέμπηδες'' Ιωνίας και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του 10ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.
 
Οι παίκτες της ΠΑΕ Ποντίων αιφνιδιάστηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση των παικτών της Ιωνίας.
Στη συνέχεια παίχτηκε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και κόντρες με την ομάδα των Ποντίων να μην μπορεί να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της. Μετά από το αιφνιδιαστικό γκολ και τον τρελό ρυθμό του πρώτου 15λέπτου, ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Άγγελου Κούτου όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Παγώνης με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Με την ψυχολογία με το μέρος τους, οι παίδες των Ποντίων άρχισαν να ασκούν πίεση στον αντίπαλο και με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας άρχισαν να απειλούν την αντίπαλη εστία.
Η πίεση καρποφόρησε όταν 5’ λεπτά αργότερα της ισοφάρισης ο διαιτητής του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι όταν αμυντικός της Ιωνίας ανέτρεψε αντικανονικά τον Παγώνη μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Συμεωνίδης δίνοντας το προβάδισμα στους Πόντιους με 1-2.
Δεν πρόλαβαν να χαρούν οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων, όταν 2 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σε μια ανύποπτη φάση κέρδισαν πέναλτι σε ένα κομβικό σημείο για τον αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να το αξιοποιήσουν.
Από το σημείο αυτό μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων πίεζε ασφυκτικά για να πετύχει και τρίτο τέρμα αλλά πάλι η αστοχία των παικτών της ήταν η αιτία το να μην αυξηθεί το σκορ.
Στην επανάληψη, η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων ξεκίνησε και πάλι δυναμικά το ματς και στο 50’ αύξησε το δείκτη του σκορ σε 1-3 με δυνατό βολέ του Πιατίδη, αφήνοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανήμπορο να αντιδράσει. Στην συνέχεια οι παίδες της Π.Α.Ε. Ποντίων κέρδισαν το χώρο του κέντρου κι' από το σημείο αυτό έγιναν ο απόλυτος κυρίαρχος του ματς, και λίγο αργότερα ήρθε και το τέταρτο τέρμα όταν ο Ρουμπιές με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-4.
Έτσι, οι γηπεδούχοι παρέδωσαν τα όπλα και οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης έβγαιναν με άνεση προς την αντίπαλη εστία και έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, με πρωταγωνιστές τους Ρουμπιέ, Παγώνη, Λιπιρίδη, Καρακούση και Βαγγελακάκη.
 
Mια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης διατηρεί το απόλυτο με 6 νίκες και 18 βαθμούς επικεφαλής του 10ου ομίλου του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.
 
ΣΥΝΘΕΣΗ:
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης / Παιδικό Γεν 1998-99
Προπονητής : Άγγελος Κούτος
Κούζας (Ευθυμιάδης), Συμεωνίδης, Τσιγκαρόπουλος (Καραμιχάλης), Στούμπος, Χατζηγιάννης, Αγγέλου, Λιπιρίδης, Πιατίδης (Δημόπουλος), Ρουμπιές(Καρακούσης), Παγώνης (Κλιάνης), Λυκούργος (Βαγγελακάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !