20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! Το RICARDO .GR Απειλεί με Αγωγή...για Χρέος 5 ευρώ !!!!!!

Το λάβαμε από φίλο αναγνώστη, ΑΝΕΡΓΟ και απλήρωτο από την εργασία του για περισσότερους από 4 μήνες.....Ο φίλος είχε την ΑΤΥΧΙΑ να εμπιστευτεί το συγκεκριμένο site για την πώληση ενός προϊόντος, μήπως και καταφέρει να βγάλει μερικά χρήματα για την επιβίωση του.....Παρά την εξαιρετικά φθηνή τιμή που πουλούσε το προϊόν ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ.....



Εδώ και λίγες ημέρες έχοντας αποσύρει την αγγελία και πιστεύοντας ότι ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ χρήματα, αφού ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ το προϊόν άρχισε να λαμβάνει προειδοποιητικά μηνύματα από το RICARDO.GR για οφειλή 5 ευρώ.... Το θεώρησε αστείο, ενδεχομένως και ΛΑΘΟΣ και δεν το έδωσε σημασία....Μέχρι και Σήμερα που έλαβε το εξής ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!!!!!

Το Δημοσιεύουμε αυτούσιο !

Αγαπητό μέλος,
Είναι η τρίτη και τελευταία υπενθύμιση που θα λάβετε για τις εκκρεμείς οφειλές σας προς το ricardo.gr επειδή πουλήσατε ή διαφημίσατε κάποιο/α προϊόν/τα στο ricardo.gr.
Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να φροντίσετε για την πληρωμή του ενημερωτικού χρεωστικού σημειώματος GR1208000000000002.....2 που έχετε ήδη λάβει.
Το ποσό της οφειλής ανέρχεται στα 5.40 ευρώ.
Παρακαλείσθε όπως εξοφλήσετε άμεσα αυτό το ποσό.
Εάν έχετε ήδη πραγματοποιήσει την πληρωμή, αγνοήστε το παρόν e-mail.

Εαν το παραπάνω ποσό δεν εξοφληθεί εντός 15 ημερών από σήμερα:
1. Ο λογαριασμός σας στο ricardo.gr θα δεσμευθεί.
2. Η υπόθεσή σας θα προωθηθεί στο δικηγορικό μας γραφείο, σύμφωνα με διαδικασία εισπράξεων που ακολουθεί η εταιρία μας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία, με ρητή εντολή και εξουσιοδότηση στη νομική της υπηρεσία, δικαιούται και θα προχωρήσει στη σύνταξη και κατάθεση αγωγής εναντίον σας.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ........Φαντάζομαι πόσα εξώδικα θα πρέπει να έχει κάνει η εταιρεία στα χιλιάδες μέλη της , που ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ το προϊόν της....Και το πιο αστείο της υπόθεσης είναι το κλείσιμο του μηνύματος.....


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατώνμας είναι στη διάθεσή σας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
ricardo.gr


Πραγματικά ΑΣΤΕΙΟΙ οι άνθρωποι..... Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τον εν λόγω Κύριο, τον οποίο απειλούν, δε θα λάβουν ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ....Εφόσον δεν πούλησε το προϊόν του..... Εξάλλου από τον ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ τι να πάρεις ;;;;

Ααααααα...Και μη μου τον ζορίζεται και πολύ γιατί δεν το έχει σε τίποτα να ζητήσει μερικές δεκάδες ευρώ και ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!!!

Φιλικά,

KATERINIPRESS

2 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΛΕΜΕ !!!!!! ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ 5,5 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ !!!! ΤΟΥΣ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο εν λόγω κύριος είναι λαμογιο.Δεν ανάφερε πουθενά ότι για να πλήρωση αυτά τα χρήματα προφανώς είχε προσθέσει στην δημοπρασία του και κάποια έξτρα όπως φώτο ,προώθηση στην πρώτη σελίδα κτλ.Αλλιώς δεν εξηγείτε αυτό.Συνεργάζομαι με το εν λόγω site 2 χρόνια και πότε δεν είχα κάποιο ανάλογό πρόβλημα.Όπως σε όλες τις περιπτώσεις η Έλληνες είναι αναξιόπιστη λαμογια και γύφτοι,επιπλέον είναι αγράμματοι από την στιγμή που δεν μπήκε στην διαδικασία να διαβάσει ούτε τους όρους του site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !