2 Μαΐου 2012

Η Καμεράτα «γεννήθηκε» στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης.....



«Εξαιρετική» χαρακτήρισαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία της Καμεράτας Καπαγιαννίδη , η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 20:48 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ουΓ.Ε.Λ. Κατερίνης (πρώην Πολυκλαδικό).


   Σε μια υποβλητική σκηνοθετικά ατμόσφαιρα η Καμεράτα, απαρτιζόμενη από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης καθώς και πλαισιωμένη από μουσικούς της Κρατικής και Δημοτικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης απέδωσαν με «επαγγελματική» αρτιότητα έργα των Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach και Astor Piazzolla.
   Ο Δημιουργός της Καμεράτας, Αριστοτέλης Καπαγιαννίδης, απέσπασε ιδιαίτερα επαινετικές κριτικές τόσο για την εμπνευσμένη εκτέλεση των σολιστικών αποσπασμάτων καθώς και για τη συνολική εμφάνιση της Καμεράτας.
   Η Καμεράτα «γεννήθηκε» στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης όπου ο Αριστοτέλης Καπαγιαννίδης ανέλαβε μια τάξη βιολιού  και το μάθημα «Διδασκαλία ορχήστρας» το Δεκέμβριο του 2008 έως τον Ιούνιο του 2011. Έκτοτε λόγω μη ανανέωσης της σύμβασής του στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης, η Τάξη Βιολιού και η Καμεράτα φιλοξενούνται στην Ένωση Ποντίων Πιερίας. 
   Πρέπει να σημειωθεί ότι η Καμεράτα  ήταν μια πραγματικά ευχάριστη και ευπρόσδεκτη έκπληξη για το κοινό της Κατερίνης. Την υποδεχόμαστε θερμά και  αναμένουμε την επόμενη εμφάνισή της.
   Τη διοργάνωση της συναυλίας ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης με την  οικονομική υποστήριξη χορηγών της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !