26 Μαρτίου 2012

Κολινδρός: ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΑΤΕΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ!




Ανάμεσα στα δέκα καλύτερα Ελληνικά Οινοποιεία κατατάσσεται το Κτήμα Πιερία Ερατεινή από τον Κολινδρό, αφού βραβεύτηκε με τρία Χρυσά και ένα Ασημένιο μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό κρασιού της Θεσσαλονίκης 2012!


-Χρυσό μετάλλιο για τις αρωματικές «Λευκές Ερατεινές Ευχές 2011»: το ξηρό κρασί  από τις ποικιλίες Ασύρτικο, Μαλαγουζιά και Σαρντονέ, που οινοποιούνται  σε βαρέλια  Ακακίας και Δρυός και εκφράζουν την ρομαντική πλευρά του αμπελώνα. Με αρώματα εξωτικών φρούτων και πασχαλινών λουλουδιών, είναι ένα κρασί δροσερό και πικάντικο  με καθαρή επίγευση.
-Χρυσό μετάλλιο για τις «Γλυκές Ερατεινές Ευχές Μαλαγουζιά 2009»:  ένα φινετσάτο γλυκό κρασί, από την χαρισματική ποικιλία Μαλαγουζιά, που οινοποιείται με μια ξεχασμένη Βυζαντινή μέθοδο και ξεδιπλώνει την ομορφιά της, μέσα από την ισορροπία γλυκύτητας και την οξύτητας. Δυνατά αρώματα αποξηραμένων φρούτων με έμφαση στον ποικιλιακό χαρακτήρα.
-Χρυσό μετάλλιο και για τις «Ερυθρές Ερατεινές Ευχές 2009»:
 ένα πολύπλοκο, αρωματικό κόκκινο κρασί παλαίωσης, με δυναμικό και ισορροπημένο χαρακτήρα,  από τις ποικιλίες Ξινόμαυρο, Καμπερνέ και Συρά. Οινοποιούνται χωρίς περιττές επεξεργασίες- αφιλτράριστες και άψυκτες, με βάθος και ψυχή για να αντέξουν στον χρόνο.

  Δύο χρόνια μετά την παρθενική κυκλοφορία του «Γυμνού Βασιλιά»,  που απέσπασε το πρώτο  Χρυσό μετάλλιο στον διαγωνισμό του 2011, θα θέλαμε να δηλώσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους  πίστεψαν στην «Πιερία Ερατεινή». Η αποδοχή  και οι βραβεύσεις όλων των κρασιών, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στην Ελληνική αγορά, είναι για μας η επισφράγιση της αποδοχής του έργου μας.

  Αυτά τα βραβεία, δεν θα κρεμαστούν σε ξεχασμένα κάδρα, αλλά θα υπάρχουν για να μας θυμίζουν πως ο σκοπός του Κτήματος Πιερία Ερατεινή, είναι η υπόσχεση να φτάνουμε πάντα πιο ψηλά, με πρόσωπο ανθρώπινο και πίστη στο αρχικό μας όραμα: Να παράγουμε στιγμές έμπνευσης και κρασιά με ψυχή, που θα υπάρχουν για να μοιράζονται και να συμπαραστέκονται στα καλά αλλά και στα δύσκολα… 

Πολλές ευχές από την Πιερία Ερατεινή…
Παύλος Αργυρόπουλος      Ανδρέας Πάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !