26 Μαρτίου 2012

Καταγγελία Αναγνώστη για το Φράγμα του Τριλόφου




ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.
ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΛΟΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΡΟΣ ΦΡΑΓΜΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ, ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ) ΚΑΠΟΙΟΣ 'Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΧΩΜΑΤΑ.
 
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΧ ,ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
 
                                                                         ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

2 σχόλια:

  1. Το φράγμα του Τριλόφου παραμένει κλειστό το χειμώνα που δεν λειτουργεί και ανοίγει το καλοκαίρι γιατί πέρυσι το χειμώνα το διέρηξαν και πήραν ολο το αντλιοστάσιο. Ακόμη και τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το φραγμα του τριλοφου λογω επειδη περσι κλεψανε το αντλιοστασιο κ τον υποσταθμο τησ δεη κ δεν χρεισιμοποιειται το χειμωνα κλεινει κ ανοιγει το καλοκαιρι.αν μεινει ανοιχτο κλεβουν και τις πορτες.και δεν θα μπορεσουμε να ποτισουμε τισ καλειεργιες.αν θελετε πληροφοριες μπορειται να ρωτησετε στην κοινοτητα τριλοφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !