28 Σεπτεμβρίου 2011

Δ.Σερβίων-Βελβενδού: Σε κατάληψη το δημαρχείο από εργαζομένους του Δήμου (ΦΩΤΟ)Σε κατάληψη βρίσκεται το Δημαρχείο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στα Σέρβια από τους εργαζομένους του Δήμου από τις 11:00 έως το τέλος του ωραρίου.

Οι εργαζόμενοι σε όλους τους Δήμους της χώρας, αντιδρούν με αυτό τον τρόπο, στην επαίσχυντη πολιτική της τροϊκανής κυβέρνησης, που οδηγεί εκατομμύρια νοικοκυριά σε απόγνωση και οικονομικό μαρασμό.

Ο πρωθυπουργός της χώρας από τη μια καταχειροκροτείται από τους γερμανούς βιομηχάνους και δηλώνει ότι αδιαφορεί για την επανεκλογή του (ποια;) και από την άλλη έχει «ξεζουμίσει» τους μόνους συνεπείς φορολογούμενους αυτού του κράτους: Μισθωτούς και συνταξιούχους.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!


Η υπομονή και η ανοχή έχει τα όρια της! Από δω και μπρος αυτή η πολιτική θα βρει μπροστά της την αγωνιστική αντίδραση όλων των εργαζομένων της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ , ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Σ.Υ.Π Ο.Τ.Α. Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !