1 Σεπτεμβρίου 2011

Ποδηλατοβόλτες της ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣΤο καλοκαιράκι φεύγει, οι υποχρεώσεις επιστρέφουν δριμύτερες. Επειδή όμως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, εμείς θα συνεχίσουμε να ποδηλατούμε στον ελεύθερο χρόνο μας (και όχι μόνο), κάνοντας καλό στην υγεία, το περιβάλλον και την τσέπη μας. Μιας που η μέρα μικραίνει σιγά σιγά, αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το πρόγραμμα των εβδομαδιαίων ποδηλατοβολτών ως εξής:

Τετάρτη 20:00 Πλατεία
Κυριακή 18:00 Πλατεία

Οι διαδρομές που κάνουμε είναι αστικές και περιαστικές. Προτεραιότητά μας, εκτός από την ψυχαγωγία μας, είναι και να διαδώσουμε το μήνυμα της σωστής ποδηλατική κυκλοφοριακής αγωγής και της οικολογικής ευαισθησίας. Με τον τρόπο αυτό, υπενθυμίζουμε παράλληλα συνεχώς, ότι οι ποδηλάτες της Κατερίνης διεκδικούμε ποδηλατοδρόμους και σεβασμό από τους οδηγούς των αυτοκινήτων. Αποφεύγουμε να μετακινούμαστε σε δρόμους υψηλής επικινδυνότητας (π.χ. παράδρομος Παραλίας) που αποδεδειγμένα έχουν πολλές φορές καταστεί καρμανιόλες, μέχρι να ευαισθητοποιηθούν επιτέλους οι τοπικοί μας άρχοντες και να δημιουργήσουν τις απαραίτητες στοιχειώδεις έστω υποδομές.

Κάθε ποδήλατο που συμμετέχει στη βόλτα υποχρεωτικά φέρει φώτα μπρος πίσω, ενώ το κονβόι κάθε φορά περιστοιχίζεται από ποδηλάτες που φορούν φωσφορίζοντα γιλέκα του συλλόγου. Κινούμαστε σεβόμενοι τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ελάτε ασχέτως φυσικής κατάστασης. Πάμε με ομαλό ρυθμό και αλληλοβηθιόμαστε όποτε χρειαστεί.


ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !