3 Μαΐου 2011

Μακρύγιαλος: Με αυτούς τους δρόμους περιμένετε ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ;;;



Η εικόνα μιλάει απο μόνη της.Το πρόβλημα στο δρόμο που γίνεται η λαική  αγορά  δημιουργήθηκε από τα φορτηγά που ξεφωτρώνουν τα εμπορευματά τους. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ  ΑΛΥΤΟ ΚΑΙ  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.
Ένα τουριστικό θέρετρο που είναι ο Μακρύγιαλος αναρωτιέμαι γιατί να παρουσιάζει τέτοια εικόνα ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ. Ως δημοσιογράφος βρίσκομαι πολλές φορές στη δυσάρεστη θέση να καταγράφω τα προβλήματα και να τα αναδεικνύω. Ασκώ κοινωνικό λειτούργημα. Είμαι η φωνή του απλού πολίτη. Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ. Πολλές φορές έρχεται σε αντιπαραθέσεις με τους Δήμους και πολιτικά πρόσωπα. Αυτή είναι η δουλειά του.
Θυμάστε πρίν απο λίγο καιρό ο Δήμος Πύδνας - Κολινδρού που έβγαινε περίτρανα σε blogs και έλεγε θα θα θα κάνουμε έργα....ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ...Θυμάστε  την απάντηση που έδωσα. Κάντε έργα και πρώτος θα βγώ να τα προβάλω.Και ρωτώ εδώ δεν μπορείτε να λύσετε την απλή καθημερινότητα για ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΜΙΛΑΤΕ; Σήμερα έμαθα ότι όλοι στο Δήμο έτρεχαν πανικόβλητοι να μάθουν για ποιό λόγο και ποιός έβαλε εμένα να γράφω ενάντια στο Δήμο...ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ... Σας πληροφορώ κάνω την δουλειά μου και δεν ανήκω σε κανέναν...ΔΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.νΑφήστε τα κουυτομπολιά και πέστε με τα μούτρα στην δουλειά...Τέλος ενημερώθηκα ότι η λακούβα στη Μεθώνη αποκαταστάθηκε.....Σημαίνει ότι αρχίσατε να ακούτε...ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ.




                                                                                           ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !