22 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑΪΤΖΗ

Στην ομάδα του χωριού που κατάγεται αποφάσισε να αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Γιώργος Καλαϊτζής, με σκοπό να βοηθήσει και γίνει ισχυρότερη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Αν και νεαρός πλούσιο το ποδοσφαιρικό βιογραφικό του
Γεννήθηκε στις 26-11-1996.
- Εντάχθηκε στις ακαδημίες του Βατανιακού σε ηλικία 7 ετών.
- Όλα τα χρόνια, συμμετείχε ανελλιπώς σε πάρα πολλά τουρνουά με την ομάδα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ, ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ
Είναι κατά βάση αριστεροπόδαρος, με καλή χρήση και του δεξιού ποδιού, Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπάκ, αμυντικού χάφ, ακραίου αριστερού επιθετικού και αριστερό στόπερ.

ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

- Αγωνίστηκε στη μικτή Πιερίας το 2009, 2010 και τη σεζόν 2011-2012 βασικό στέλεχος στην ομάδα ΝΕΩΝ της μικτής ΠΙΕΡΙΑΣ, με συμμετοχή σε όλα τα παιγνίδια.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
- Τα έτη 2009 – 2011 αποτέλεσε στόχο σκάουτερ μεγάλων ομάδων, στους αγώνες των μεγάλων τουρνουά και της μικτής ΠΙΕΡΙΑΣ.
- Τη ποδοσφαιρική περίοδο 2012 -2013 αποτελεί μεταγραφικό στόχο ομάδων της Γερμανίας, αφού επίσημα επιλέχθηκε μαζί με άλλα 5 παιδιά, απο το Γερμανικό γραφείο της SPORT EXPERTE, και από τον υπεύθυνο OLIVER WOLKY (PRESIDENT FERMANY , SPILERFERMITTLER/PLAYERS AGENT ), αλλά παρέμεινε στην Ελλάδα λόγω σχολείου.
http://neaolympos.blogspot.gr/, http://www.acadimies.gr/ . http://www.pierikoiantilaloi.gr/ , http://www.football-academies.gr/

-Το 2009 απο τον Βατανιακό μεταγράφεται στον ΠΙΕΡΙΚΟ, όπου αγωνίστηκε στα τμήματα ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ.
- Τη σεζόν 2011- 2012 αγωνίστηκε βασικός σε 28 παιγνίδια στην αντρική ομάδα (Β κατηγορίας) του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα της υποδομών Θεσσαλονίκης με το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ.
- Την περίοδο 2012-2013 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ.
http://sfkpierikos.blogspot.gr/2012/08/16.html
http://www.sports-academies.gr/academies/football/4949-sports
-ΤΗ ΣΕΖΌΝ 2013-2014 ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕ 30 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
-ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2014-2015 ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΕ 22 ΑΠΟ ΤΑ 30 ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ-
ΤΗ ΣΕΖΟΝ (2015-2016) ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Κ19 ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΌΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΕΝΕΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ (ΘΗΒΑ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ),
Ο Γιώργος Καλαιτζής ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ, όμως επέλεξε να συνεχίσει στο Α τοπικό πρωτάθλημα της Λαμίας και έτσι αγωνίστηκε πέρισυ στον Ολυμπιακό Λαμίας, στο Νέο Κρίκελο και φέτος απο την αρχή της σεζόν στην πρωτοπόρο ομάδα της Στυλίδας απο την οποία και μεταγράφεται στον Ολυμπο Βροντούς.

Το ΔΣ του ¨Ολύμπου Βροντούς τον καλοσωρίζει, του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην νέα του ομάδα (μας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !