22 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 24



Δύο ημέρες απέμειναν πριν την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, και ο Δήμος Κατερίνης, έχει βάλει τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους στον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό, στο Πάρκο των Χρωμάτων, για να τους ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Μέσα από μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων που προσφέρει δωρεάν, ο Δήμος Κατερίνης δίνει και φέτος τον τόνο και το χρώμα που χρειάζεται η πόλη αυτές τις γιορτινές μέρες.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί με το «Ξωτικό Πίτα – Πεπίτα», που έρχεται στο Πάρκο των Χρωμάτων για να προκαλέσει ξωτικομπελάδες. Στις 12:00 η κ. Ανθή Θάνου αφηγείται «Παραμύθια του Δωδεκαημέρου», με τη συνοδεία Φλάουτου, ενώ στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κουκλοθεατρική παράσταση «Πινόκιο ένα διαφορετικό αγόρι», από το θίασο Redicolo με γιγάντιες κούκλες. Ταυτόχρονα δύο «περιπλανώμενα πλάσματα», που δημιουργούν ατμόσφαιρα γιορτής, σκορπίζοντας εκατομμύρια σαπουνόφουσκες από την ομάδα La Petite Marguerite. Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου θα ολοκληρωθούν στις 20:00 το βράδυ



Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, στις 11:00 το πρωί το «Ξωτικό Πίτα – Πεπίτα», έρχεται και πάλι στο Πάρκο των Χρωμάτων, ενώ στις 12:00 θα ακολουθήσει «Bubble show από την ομάδα La Petite Marguerite». Πρόκειται για μια διαδραστική performance σαπουνόφουσκας, θεματικό show, που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμυθιακό, τη φαντασία και το όνειρο. Στις 18:00 η ομάδα εναέριων ακροβατικών «ETHERICA», θα παρουσιάσει χορογραφίες μέσα σε χρώματα και αρώματα Χριστουγέννων, ενώ στις 20:00 ξεκινά ένα «Χορωδιακό πρόγραμμα», γεμάτο από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !