1 Δεκεμβρίου 2013

Άλωσε τα Γιαννιτσά ο Βατανιακός....0-1 την Αναγέννηση

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια του να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού σημείωσε ο Βατανιακός στα Γιαννιτσά.
Η νεοφώτιστη ομάδα πέτυχε το δεύτερο τρίποντο φέτος κόντρα στην τοπική Αναγέννηση με 1-0 χάρη σε γκολ του Λαζαρίδη στο 38'.
Η προειδοποιητικό βολή του Βατανιακού για το τι θα ακολουθήσει στο ματς ήρθε στο 15'. Ο Γιαννούλης βρέθηκε απέναντι από τον Κραβαρίτη, το σουτ όμως που έκανε, απέκρουσε εντυπωσιακά ο πορτιέρο της Αναγέννησης σε κόρνερ. Μέχρι το γκολ προηγήθηκαν και άλλες ευκαιρίες αλλά οι παίκτες του Βατανιακού δεν έβρισκαν στόχο.
Η Αναγέννηση έφτασε στην ισοφάριση στο 67΄όταν ο Καράμπελας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι ενώ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Στεργίδη.
ΑΝΑΓΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κραβαρίτης, Χατζόγλου (46' Σιδηρόπουλος), Κουρούπης, Κάρταλ, Παλάσκας, Ιβανίδης, Μοσχάκης, Μπαργκά, Χαρμάνας, Αναστασίου (46' Καράμπελας), Λαμπάκης (68' Στεργίδης).
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Κουδούνας, Κολαξίδης, Γιαλαμίδης, Κωτσιόπουλος (73' Στούμπος), Λαγδάρης, Γιαπιτζής (73' Μπουζούκης), Κουλίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Φουλίδης.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !