3 Ιουλίου 2013

Πιερία: Χρυσοί οι Κυριάκος Μαχαιρίδης και Γιώργος Καζάκας


Με κύριο χαρακτηριστικό τον πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών που έφτασαν τους 270 αθλητές από 15 ομίλους της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 30 Ιουνίου οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου στη λίμνη της Καστοριάς προς τιμήν των απόδημων Μαυροβινών.

            Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν 16 κυρίως νέοι αθλητές και αθλήτριες, που πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση κερδίζοντας τις πρώτες τους εμπειρίες στον αγωνιστικό στίβο. Από αυτούς κατόρθωσαν να διακριθούν κατακτώντας ένα μετάλλιο οι Μαχαιρίδης Κυριάκος και Καζάκας Γιώργος που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών, ο Ζέρβας Ειρηναίος που κατέκτησε τη δεύτερη θέση (αργυρό μετάλλιο) στο σκιφ εφήβων κάνοντας δυναμική επιστροφή μετά από πολύμηνη απουσία από τους αγώνες λόγω σχολικών υποχρεώσεων (Γ΄ Λυκείου) καθώς και οι Τσιβούλα Ράνια και Δήμου Ευτυχία που τερμάτισαν τρίτες (χάλκινο μετάλλιο) στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.
            Στην τέταρτη θέση τερμάτισαν οι Τσελίκας Νίκος, Τσέτσας Αντώνης, Χατζησαββίδης Χρήστος και Δράντζιος Σπύρος στο τετραπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών, η Κίκερη Δέσποινα στο σκιφ κορασίδων καθώς και ο Ηρακλείδης Κωνσταντίνος στο σκιφ παίδων 12-14 ετών. Πέμπτοι τερμάτισαν ο Μπούφτας Μανώλης στο σκιφ παίδων 12-14 ετών και η Τελμετίδου Χρυσή στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών, ενώ στην έκτη θέση του αγωνίσματός τους τερμάτισαν οι αδελφές Άννα και Κωνσταντίνα Ψωμιάδου στο διπλό σκιφ κορασίδων καθώς και ο Ζαβαντίας Κωνσταντίνος στο σκιφ παίδων 12-14 ετών.
            Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν τις απονομές των επάθλων στους νικητές ο π.Πρόεδρος της Βουλής Φ.Πετσάλνικος, ο Πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ.Ι.Καρράς ο Έφορος Εθνικών ομάδων κ.Κ.Παπαγιάννης, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής μας Ομάδας κ.Τζ.Ποστιλιόνε, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές κ.Α.Αθανασιάδης και Χ.Βλασταρίδης καθώς και ως εκπρόσωπος των αθλητών της Εθνικής μας Ομάδας η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.
            Την αποστολή του Ν.Ο.ΚΑΤ. στο Μαυροχώρι της Καστοριάς συνόδεψαν ο Β΄Αντιπρόεδρος Κ.Καρυώτης η Γ.Γραμματέας Χ.Παρλίτση, ο Έφορος κωπηλασίας Ι.Νικολαΐδης, ο Τεχνικός Σύμβουλος του τμήματος Γ.Μπικογιάννης καθώς και πολλοί γονείς των αθλητών και φίλοι της κωπηλασίας που δημιούργησαν πολύ θερμή ατμόσφαιρα και ενίσχυσαν την προσπάθεια των νεαρών αθλητών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !