10 Απριλίου 2013

Let’s Do It – Καθαρίζουμε το περιβάλλον στο Δ.Βόλβης



 Για μια ακόμα χρόνια εθελοντές σε όλο το δήμο Βόλβης
την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 καθαρίζουν τις δασικές εκτάσεις


Δεκάδες σύλλογοι και φορείς μαζί με εθελοντές, υπό την οργανωτική ευθύνη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του δήμου Βόλβης, συμμετέχουν μαζικά την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 στη διεθνή εθελοντική καμπάνια για το περιβάλλον «Lets Do It».
Στόχος είναι να καθαριστούν δασικές εκτάσεις, αλσύλλια και κοινόχρηστοι χώροι περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος απ’ όλα τα απορρίμματα που τυχόν έχουν.
Φέτος, το μεγαλύτερο βάρος στο δήμο Βόλβης πρόκειται να επικεντρωθεί στο πλατανόδασος του Μελισσουργού, μια μοναδικού κάλους περιοχή με αιωνόβια πλατάνια, η οποία δοκιμάστηκε σκληρά από πλημμύρες. Στις 09.00 το πρωί της Κυριακής, θα αρχίσει μεγάλη συντονισμένη εκστρατεία καθαρισμού του πλατανόδασους, στην οποία θα πάρουν μέρος μέλη συλλόγων και φορέων, που θα έλθουν οργανωμένα με λεωφορεία από διάφορες περιοχές  του δήμου Βόλβης, μεμονωμένοι πολίτες και δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Παράλληλα, σε άλλα 16 σημεία του δήμου, τα κατά τόπους πολιτιστικά σωματεία, οργανώσεις κλπ, θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Κυριακής μικρές τοπικές εξορμήσεις καθαρισμού του περιβάλλοντος.

Πληροφορίες για τα σημεία καθαρισμού: ΟΠΑΠ Δήμου Βόλβης, 23970-21727 και 2397021733. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !