28 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (Π.Κ.Κ.) ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Σήμερα, και μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, έχει δημιουργηθεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση που εμφανίζεται πότε με οικονομικό-χρηματοπιστωτικό και πότε με στρατιωτικό πρόσωπο.

Μια παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία με τις στρατιωτικές της επεμβάσεις έχει επιφέρει την εξαθλίωση των λαών, όπου παρενέβη, μεταφέροντας, ταυτόχρονα, το πρόβλημα σε χώρες όπως η δική μας, η οποία χρησιμοποιείται τόσο σαν αποθήκη ψυχών και σωμάτων, όσο και σαν πειραματόζωο, εμβολιάζοντάς την με πολυπολιτισμικότητα, χωρίς να υπολογίζεται η αύξηση των φαινομένων κοινωνικής παθογένειας της Ελληνικής κοινωνίας και της αλλοίωσης του κοινωνικού ιστού.
Από τις επεμβάσεις στο Ιράκ, στην Γιουγκοσλαβία και στο Αφγανιστάν, περάσαμε στην Αραβική «Άνοιξη», η οποία μετατρέπεται σε Ισλαμικό Χειμώνα.
Είναι ολοφάνερο ότι ο μόνος στόχος των παγκόσμιων εξουσιαστών είναι η καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων των χωρών, στις οποίες επεμβαίνουν σαν σύγχρονοι σταυροφόροι.
Η χώρα μας, (με τη στρατηγική θέση που κατέχει, καθώς αποτελεί το σταυροδρόμι Ανατολής –Δύσης και έχοντας ένα υπέδαφος γεμάτο από πλουτοπαραγωγικές πηγές), δεν πρέπει να παραμένει απλός θεατής των διεθνών εξελίξεων, παρόλο που σήμερα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πεδίο πειραματισμών, με στόχο την πλήρη υποταγή της στα σχέδια ελέγχου των ξένων κέντρων εξουσίας και τη δημιουργία ενός νέου καθεστώτος κατοχής.
Σήμερα επιχειρείται, με κάθε τρόπο και μέσο, η πλήρης οικονομική εξαθλίωση του λαού, η διάλυση των κοινωνικών δομών του κράτους, το ξεπούλημα δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και το σύνολο του εθνικού πλούτου, η απεμπόληση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας, η διάρρηξη της Εθνικής Λαϊκής Ενότητας, η ισοπέδωση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.
Όλα τα κοινωνικά στρώματα βρέθηκαν στο στόχαστρο. Υποβιβάστηκε ο Ελληνικός λαός σε απλό υπηρέτη μιας μικρής ομάδας ξένων και ντόπιων  τοκογλύφων-τραπεζιτών. Η τακτική του διαίρει και βασίλευε κατάφερε να δημιουργήσει μόνο φτώχεια και εξαθλίωση. Ο περήφανος Ελληνικός λαός κατάντησε να γίνει αυτόχειρας για να μην σέρνεται στις ουρές σαν επαίτης. Η υγεία μετατρέπεται σε αγαθό που απευθύνεται σε όλο πιο λίγους, μετά την κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε.Σ.Υ.), ενώ η εγκληματικότητα αυξάνεται δραματικά, καθώς βρίσκει πρόσφορο έδαφος.
Σήμερα, και μετά από τις πολιτικές υποταγής των τελευταίων κυβερνήσεων, ο λαός μας βιώνει τη δική του μελαγχολία. Οι πολίτες δεν ελπίζουν στο μέλλον, οι επενδυτές δεν επενδύουν σε μια χώρα χωρίς προοπτική, ενώ οι εργαζόμενοι-άνεργοι ψάχνουν να βρουν ποιά χώρα στον κόσμο θα τους φιλοξενήσει.
Γινόμαστε, πλέον, μάρτυρες ενός εθνικού εγκλήματος, μιας γενοκτονίας, και οφείλουμε να αντιδράσουμε. Η δημιουργία ενός ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, που θα δώσει προοπτική στη δημιουργία και στην ανάπτυξη, είναι η μόνη διέξοδος. Οι παραγωγικές δυνάμεις θα πρέπει να ξαναβρούν το δρόμο της απελευθέρωσης, όποια μορφή και εάν θα έχει αυτός. Κρατική, συνεταιριστική ή ιδιωτική, μέσα σ΄ ένα πλαίσιο ελπίδας και σιγουριάς. Ο εργαζόμενος πρέπει να αισθανθεί ότι ζει στον 21ο αιώνα και όχι στο Μεσαίωνα. Χωρίς το δικαίωμα στη ζωή η εργασία γίνεται απάνθρωπη. Η εργασία πρέπει να είναι το μέσο για την ολοκλήρωσή του και όχι ο τρόπος για την εξαθλίωσή του. Ο εργαζόμενος πρέπει να σπάσει τα δεσμά της απαξίωσής του.
Ο ανεξέλεγκτος οικονομικός ανταγωνισμός, την ίδια στιγμή, υπερβαίνει τα όρια της λογικής στα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις αδυναμίες του παγκόσμιου υπάρχοντος παραγωγικού συστήματος στην εξοικονόμηση των δυνατοτήτων του πλανήτη, για μια σε βάθος χρόνου επιβίωση του ανθρώπινου είδους.
Ο Ελληνικός λαός μέσα σε αυτό το οικονομικό-παραγωγικό περιβάλλον, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να ελπίζει σε μια αειφόρα ανάπτυξη που θα έχει ως κέντρο της τον άνθρωπο.
Η αναγκαιότητα για την χάραξη μιας πορείας εθνικής αποτίναξης των δεσμών που μεθοδικά μας μετέτρεψαν σε παρατηρητές των επιλογών των δήμιων της ελληνικής οικονομίας, αλλά και της κατάρρευσης του ελληνικού πολιτισμού, περνά μέσα από την ανάδειξη του ελληνικού λαού ως κυρίαρχου παράγοντα των εξελίξεων. Εθνική Αξιοπρέπεια, Εθνική Λαϊκή Ενότητα και Λαϊκή Κυριαρχία, είναι έννοιες αλληλένδετες.
Οι ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων, ξεπερνούν τα όρια των λανθασμένων χειρισμών, κάνοντας κατανοητό σε όλους τους Έλληνες πολίτες ότι σήμερα θα πρέπει να συγκροτηθεί ένα κίνημα ανατροπής, αντικατάστασης και κάθαρσης. Δεν μπορούν να βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή εθνική συμφορά. Σήμερα γίνεται αναγκαίο να συγκροτηθεί ένα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, το οποίο θα αναδείξει τις λαϊκές δυνάμεις ξανά σε κυρίαρχες.
Η χώρα μας βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Έχει να επιλέξει ανάμεσα στην απελευθέρωση και την υποταγή. Η κατάρρευση της οικονομίας, συνοδευόμενη από επιλογές που διέρρηξαν τον κοινωνικό ιστό, δεν αφήνουν περιθώρια ελιγμών. Χρειάζεται ανασυγκρότηση των θεσμών, με παράλληλη κάθαρση και παραπομπή στη δικαιοσύνη όλων αυτών που υπηρέτησαν, με τον πλέον υποτακτικό τρόπο, τις εντολές των ξένων σύγχρονων κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους. Η πατρίδα μας δεν έχει άλλες επιλογές.
Επιβάλλεται η  αντικατάσταση του Συντάγματος με νέο, που θα προκύψει μετά από Εθνοσυνέλευση, καθώς και η ίδρυση Συνταγματικού δικαστηρίου
Στις μέρες μας η Ελλάδα αναβαθμίζεται ως ενεργειακό κέντρο, τόσο παραγωγικό, όσο και διαμετακομιστικό. Οι υδρογονάνθρακες διαφοροποιούν τη σημασία της χώρας μας στο σταυροδρόμι των αγωγών, τόσο από πλευράς οικονομικής, όσο και γεωστρατηγικής. Επικεντρώνοντας τα βλέμματα όλως αυτών που εποφθαλμιούν την οικονομική και στρατιωτική κατάρρευσή της, οι ευθύνες είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι τις παλαιότερες εποχές. Ο βασικός κίνδυνος που πηγάζει από την Άγκυρα τείνει να ενταθεί, καθώς στην προσπάθειά της να επιβιώσει από μια πιθανή κατάρρευσή της, λόγω του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Κούρδων αλλά και των άλλων λαών που συνθέτουν τη σύγχρονη Τουρκία, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τις δυνάμεις της απελευθέρωσης με κινήσεις επιθετικές προς τους γείτονές της.
Σήμερα η Ελλάδα θα πρέπει να βρει το δικό της δρόμο. Βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων στον παγκόσμιο καταμερισμό εργασίας. Η σύγχρονη Ελλάδα έχει ένα τεράστιο επενδυμένο δυναμικό σε γνώσεις και επιστήμονες, που αντί, όμως, να αξιοποιείται για την οικονομική εκτίναξή της, εξάγεται για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ξένων χωρών. Χώροι παραδοσιακοί, οι οποίοι συνέβαλαν πάντοτε στο ξεπέρασμα των κρίσεων, όπως η αγροτική παραγωγή, ο πολιτισμός και ο τουρισμός, θα πρέπει να ενταχθούν και πάλι σε ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης.
Το σημείο όμως τριβής, που φαίνεται να είναι και ο λόγος της υποταγής της χώρας στα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων, είναι σήμερα οι υδρογονάνθρακες. Οι μέχρι τώρα κινήσεις των αρπακτικών δείχνουν ότι η Ελλάδα στο μέλλον θα μπορούσε να είναι το ενεργειακό κέντρο της Ευρώπης και φυσικά κάνουν ό,τι μπορούν με τους εδώ εκπροσώπους τους, ώστε να κατασπαράξουν τη λεία προς όφελός τους. Σε μια τέτοια προοπτική, η χώρα μας θα πρέπει να είναι σε θέση ώστε να μπορεί να αμυνθεί προς όφελος των πολιτών της, κατοχυρώνοντας την ΕΘΝΙΚΗ της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Η κίνηση για την δημιουργία ενός ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, στοχεύει στη θεσμοθέτηση των διαδικασιών που θα ξαναζωντανέψουν τη θέληση και τη διάθεση του πολίτη για συμμετοχή σε μια δημοκρατία, η οποία θα έχει ως βάση τον ίδιο τον πολίτη και όχι μακρινούς εκπροσώπους του. Στόχος, να θεσμοθετηθούν οι διαδικασίες ελέγχου σε μόνιμη βάση των οργάνων της δημοκρατίας και όσων συμμετέχουν σε αυτά. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, μόνο με το λαό κυρίαρχο, θα μπορέσουμε να δούμε την κοινωνική δικαιοσύνη και την   κοινωνική αλληλεγγύη να γίνονται κυρίαρχα στοιχεία της Ελληνικής κοινωνίας.
Σήμερα η ελληνική οικονομία βρίσκεται στο τέλος μιας εποχής και θα  χρειαστεί μια νέα ώθηση. Θα πρέπει να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της παραγωγής και δημιουργίας. Προϋπόθεση για κάθε είδους αναπτυξιακή επιλογή είναι η καταγγελία του μνημονίου και όλων των συμβάσεων που έχουν δεσμεύσει τη χώρα στο άρμα των τραπεζιτών και η απελευθέρωση από το χρέος.
Οι πολίτες βρίσκονται σε αδιέξοδο είτε ως παραγωγοί είτε ως καταναλωτές. Είναι η ώρα να διαβούμε το δρόμο που άνοιξε ένας άλλος πρόγονός μας, ο Σόλωνας. Η Σεισάχθεια είναι μονόδρομος. Η πλήρης παραγραφή δηλαδή όλων των οφειλών προς το κράτος και τις τράπεζες, που θα σπάσει το καρκίνωμα που πνίγει τη χώρα και την οδηγεί σε οικονομική και κοινωνική διάλυση.
Καλούμε τους πολίτες να συσπειρωθούν στις τάξεις του Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος και να αγωνιστούν μαζί μας για την ολική ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Μας αφορά όλους, γιατί ο αγώνας για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, είναι αναγκαίος και επιτακτικός.
Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, έχει Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, με στόχο την πολιτική ενοποίηση κάτω από διαφορετικές προσεγγίσεις, ολόκληρης της Ευρώπης, από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια.
Μιας ενιαίας Ευρώπης, στην οποία δεν θα υπάρχει καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Νότου από το Βορρά, αλλά ως ισότιμα μέλη, που θα λειτουργήσουν ως συγκοινωνούντα δοχεία, για την ενδυνάμωση των σχέσεων  και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών .
Μιας Ευρώπης που θα σέβεται τα έθνη και τους λαούς που την αποτελούν και όχι μιας Ευρώπης του τετάρτου ράιχ.
Μιας Ευρωπαϊκής ένωσης, που θα είναι δεδομένη η αλληλεγγύη των λαών και των κρατών.
Μιας Ευρώπης, όπου τα σύνορά της θα προστατεύονται από όλα τα κράτη μέλη της.
Στο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ θεωρούμε το Κυπριακό ως πρόβλημα παράνομης εισβολής και κατοχής, και είναι δεδομένη η αλληλεγγύη μας στους Αδελφούς της Κύπρου.
Σε όποια απόφαση και να παίρνει η όποια Κυπριακή κυβέρνηση, για τα συμφέροντα της Κύπρου, είναι δεδομένη η αμέριστη συμπαράστασή μας.
Είμαστε υπέρ της ενίσχυσης του Ενιαίου Αμυντικού δόγματος Ελλάδας – Κύπρου. Πρέπει να καταλάβει η Τουρκία ότι θα ασκήσουμε βέτο για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο θα υπάρχουν στρατεύματα κατοχής στην Κύπρο, αν δεν αποχωρήσουν όλοι οι έποικοι, και αν δεν υπάρξει από την Τουρκία πλήρης σεβασμός των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών.
Είμαστε ενάντια σε σχεδιασμούς επίλυσης τύπου «Ανάν».
Είμαστε ενάντιοι στην εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, όπως είναι η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, η εγκατάλειψη της Θράκης και των παραμεθόριων νησιών μας.
Η Ελλάδα πρέπει να αναπτύξει την ελληνοτουρκική φιλία, αλλά με συνομιλητές τα κινήματα της δημοκρατίας και της απελευθέρωσης της Μικράς Ασίας και να σταματήσει τη σχέση υποτέλειας με τους Κεμαλιστές.
Είμαστε ενάντιοι στην αμφισβήτηση του Εθνικού χώρου της Μακεδονίας.
Όσον αφορά το κρατίδιο των Σκοπίων, είναι ξεκάθαρη η θέση μας στην μη αναγνώρισή τους:
α. εφόσον στο όνομά τους περιλαμβάνουν τον όρο Μακεδονία ή παράγωγό του.
β. εάν δεν σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα ελληνικά σύμβολα και
γ. εάν δεν εξαφανιστεί ο αλυτρωτισμός τους από οποιοδήποτε κείμενό τους, είτε κυβερνητικό, είτε εκπαιδευτικό.
Ως εκ τούτου θα πρέπει να προχωρήσουμε στην άμεση καταγγελία της ενδιάμεσης συμφωνίας, μιας και στα πλαίσια αυτής χρησιμοποιείται ο όρος Μακεδονία ενώ έχει ήδη λήξει η όποια συμβολή της στην επίλυση του προβλήματος.
Όσον αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα, είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα θα πρέπει να καταγγείλει την συνθήκη του Δουβλίνου, ώστε η διαχείριση του ανθρώπινου μεταναστευτικού ρεύματος να αντιμετωπιστεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Τα συστημικά κόμματα εξουσίας, εκμεταλλευόμενα το μεταναστευτικό, πριμοδότησαν και πριμοδοτούν νεοναζιστικές-φασιστικές-λαϊκίστικες  πρακτικές που γίνονται  εργαλεία προς εξαπάτηση του Ελληνικού λαού. Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, αποκαλύπτοντας την σχέση αυτή, δεν μπορεί να ακολουθήσει άλλο δρόμο, παρά τον δρόμο της πολιτικής σύγκρουσης.
Προτείνουμε την δημιουργία Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας, που η ύπαρξή του ακυρώνει οποιαδήποτε προσωπική πολιτική που αφορά την εξωτερική πολιτική της χώρας, οποιουδήποτε πολιτικού παράγοντα, είτε Πρωθυπουργού, είτε Υπουργού Εξωτερικών κλπ.
Ο Απόδημος Ελληνισμός πρέπει να είναι το πιο δυνατό μας όπλο στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής.
Η ίδρυση ενός Κοινοβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού και η δημιουργία Υπουργείου Απόδημου Ελληνισμού, θεωρούνται για το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα ως πλέον απαραίτητα.
Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες να ενωθούν μαζί μας στους αγώνες, για μια πατρίδα ανεξάρτητη, αυτόβουλη και υπερήφανη.
Για ένα κράτος που θα αγωνίζεται για τους Έλληνες και τον Ελληνισμό.
Το σύνθημα: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», είναι επίκαιρο σήμερα, όσο ποτέ.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ E-MAIL ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα υπάρξει δημοσίευση περισσότερων στοιχείων του κόμματος αύριο το μεσημέρι, μαζί με κομμάτι της σημερινής συνέντευξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α πολύ ωραία. θέλουμε να συμμετέχουμε στο κόμμα. απο κρήτη. καλή αρχή. αναμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !