10 Σεπτεμβρίου 2012

Οι "Μηχανές" κατέλαβαν την Κατερίνη.....



 Μήνυμα συναδέλφωσης των λαών έστειλαν από την Κατερίνη εκατοντάδες  μοτοσικλετιστές, μέλη της  Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Gold Wing European Federation, που επισκέφτηκαν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου την πόλη μας, μετά από πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης.


Οι μοτοσικλετιστές, μέλη  μιας από τις πιο δραστήριες λέσχες μηχανών μεγάλου κυβισμού, προέρχονταν  από 25 χώρες του κόσμου και βρέθηκαν για δεύτερη φορά στην Πιερία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης “2012 Greek Treffen”, που πραγματοποιήθηκε στο Νομό μας 5-9 Σεπτεμβρίου 2012. Σκοπός της  πανευρωπαϊκής συνάντησης (Treffen) που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, ήταν η  γνωριμία των επισκεπτών με τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τα μνημεία της Ελλάδας.

Τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Gold Wing , τα οποία κατά την επίσκεψή τους στην Κατερίνη είχαν επικεφαλής τον Πρόεδρο του ελληνικού club Gold Wing Δημήτρη Αστερίου, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης. Παρόντες ήταν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Σατραζέμης, Γιουμίδης και Ίτσιος.

Οι μοτοσικλετιστές έφτασαν στις 12.30 το μεσημέρι στην πόλη της Κατερίνης και στάθμευσαν για μία περίπου ώρα στο κέντρο της πόλης, χαρίζοντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα, καθώς οι μοτοσικλέτες Gold Wings της εταιρείας Honda, μεγάλου κυβισμού, έχουν χαρακτηριστεί «κυρίες της ασφάλτου»  και εξαιτίας της εμφάνισής τους.

Μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις μοτοσικλέτες Gold Wing, να φωτογραφηθούν και να γνωριστούν με  τα μέλη της δραστήριας Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Gold Wing.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !