24 Απριλίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ»


Πολύ μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα της «Ελιάς» να χωρέσει τον  μεγάλο όγκο των φίλων και μελών του «Ξαθεριού», που συμμετείχαν, στον πρώτο ετήσιο χορό του Συλλόγου.


  Η άψογη οργάνωση και παρουσία των χορευτικών αλλά και των άλλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων του «Εργαστηρίου», η ορθή ιεράρχηση των θεμάτων που παρουσιάστηκαν στην έναρξη της εκδήλωσης τεκμηρίωσαν τον άρτιο τρόπο λειτουργίας του νέου Συλλόγου. Αξιόλογη η παρουσία των χορευτικών ομάδων αλλά και των μαθητών εκμάθησης κρητικών εγχόρδων με εντυπωσιακή επίδοση.
  Το Δ.Σ. του Συλλόγου έκρινε σκόπιμο να βραβευτεί για τη δράση του ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο  «Λάμψη της Αγάπης». Η συγκίνηση της Προέδρου κας Κιβωτίδου ήταν έκδηλη, κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας.
  Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης, οι βουλευτές του Νομού καθώς και πολλοί υποψήφιοι βουλευτές. Εκ μέρους των Πολιτιστικών Συλλόγων τίμησαν τη βραδιά η Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας, η Ένωση Ποντίων Κατερίνης, και οι κρητικοί Σύλλογοι Γιαννιτσών και Ωραιοκάστρου.
  Το κέφι και η διασκέδαση που κράτησε μέχρι νωρίς το πρωί φρόντισε να διατηρήσει με άψογο τρόπο το Κρητικό Συγκρότημα «Διωματάρηδες», με το πλούσιο ρεπερτόριό του.   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !