20 Απριλίου 2012

"Καρφιά" Νουλέζα Εναντίον Καμμένου...στην Πιερία




"Δεν κατανόησα ειλικρινά το νόημα της ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης  με την ανάρτηση  των ονομάτων όσων κατέθεσαν Αίτηση υποψηφιότητας  για το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Ν. Πιερίας που διήρκησε μέχρι την 18.04.2012

διότι ενώ αυτή διαρκούσε και συνεπώς  δεν είχε καθορισθεί δεν είχε ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο επίσημα , ήδη ορισμένοι εμφανίζονταν ως υποψήφιοι  Βουλευτές στα  ΜΜΕ προκαλώντας την απορία αλλά και οργή των υπόλοιπων συνυποψήφιων τους διότι φάνηκε να περιφρονούν  με έλλειψη σεβασμού  την δημοκρατική αυτή διαδικασία ,και έδωσαν την εντύπωση ότι τελικά αυτή η περιβόητη “διαβούλευση“  είχε εικονικό χαραχτήρα από ότι αποδείχθηκε.
 Αλήθεια ο Π. Καμμένος αποφάσισε  τα ψηφοδέλτια με βάση τα βιογραφικά και την κοινωνική πολιτική δράση του καθενός η με βάση γνωριμίες και παρεμβάσεις; Σίγουρα  ότι συνέβη δυσαρέστησε δικαιολογημένα πολλούς και  αποτέλεσε κακό ξεκίνημα  για το νεοπαγές κόμμα, που κατά γενική ομολογία συγκρότησε αναιμικό, αδύναμο ψηφοδέλτιο στην Πιερία.
Ποιος και με ποιες προϋποθέσεις  σχημάτισε  αυτήν την Συντονιστική επιτροπή στην Κατερίνη, ποιοι την απαρτίζουν, με ποια κριτήρια  επελέγησαν και τι ρόλο έπαιξε για τον καθορισμό των υποψηφιοτήτων, είναι χρήσιμο  αυτά να περιέλθουν σε γνώση του Π. Καμμένου, ο οποίος ενδεχομένως αγνοεί αυτά τα περιστατικά.
 Η τοπική κοινωνία  είναι μικρή, πληροφορείται τα γεγονότα, γνωρίζει την αξιοσύνη, τις αρετές αλλά και τις μεθοδεύσεις του καθενός".
Β Νουλέζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !