29 Μαρτίου 2012

Το SPORTLARISSA Καταδικάζει τη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ των οπαδών της ΑΕΛ


Ένα εξαιρετικό δημοσίευμα από την Πρώτη σε αναγνωσιμότητα ηλεκτρονική αλλά και έντυπη εφημερίδα της Λάρισας///το οποίο και σας το παρουσιάζει το Katerinipress.
Μπράβο στους συναδέλφους για το κείμενό τους με το οποίο, ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούν να βρεθούν οι δήθεν Οπαδοί της ΑΕΛ που προσβάλλουν την ιστορία της ομάδας....





"Απαράδεκτη και ντροπιαστική για την ιστορία της ομάδας, τους φιλάθλους της αλλά και για ολόκληρη την πόλη της Λάρισας ήταν η παρουσία μεγάλης μερίδας φίλων(;) της ομάδας που βρέθηκαν στην Κατερίνη.
Αναίτια, χωρίς λόγο και χωρίς την παραμικρή πρόκληση οι βυσσινί έκαναν ότι περνά από το χέρι τους να καταστρέψουν το παιχνίδι και την ομάδα την οποία υποτίθεται πως αγαπούν και ταξίδεψαν για να την στηρίξουν.
pierikos ael_monsters
Τα επεισόδια στο γήπεδο της Κατερίνης άρχισαν άμα την άφιξη των Λαρισαίων που ταξίδεψαν οργανωμένα στην Πιερία και όπως είναι λογικό ξεσληκωσαν τις αντιδράσεις των φιλάθλων του Πιερικού, που με την σειρά τους έγιναν εριστικοί και εκτόξευαν προς τους Λαρισαίους κάθε είδους αντικειμένου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !