29 Φεβρουαρίου 2012

Συγκέντρωση τροφίμων για ανήμπορους συμπολίτες μας


Κατόπιν των δραματικών στερήσεων που βιώνουν συνάνθρωποι μας σε καθημερινή βάση λόγο της οικονομικής κρίσεις στο Νομό Πιερίας και καθώς είμαστε Eθελοντικό Διασωστικό Σωματείο το οποίο βοηθάει σε περιόδους κρίσεως τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, δεν μπορούμε και τώρα να μείνουμε αμέτοχoi απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις.

Σας είχαμε ζητήσει ως συντοπίτες μας να βοηθήσετε στο παρελθόν ξανά κατά το έτος 2009 όταν τότε σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου συγκεντρώθηκαν από εσάς τρόφιμα και φάρμακα συνολικού όγκου 1,5 τόνου και μεταφέρθηκαν στην συνέχεια στην πόλη της Γάζας λόγο του πολέμου.
Έτσι και τώρα σε συνεργασία με το σωματείο ''Γραμμάτων, Τεχνών και Αλληλεγγύης Μέγας Βασίλειος''το οποίο εδρεύει επί της οδού Προύσσης 22 και το οποίο έχει υπό την στέγη του 110 οικογένειες στον Νομό μας τις οποίες τροφοδοτεί σε καθημερινή βάση, αποφασίσαμε από κοινού να ζητήσουμε ξανά την βοήθεια σας στο μέτρο που μπορεί ο καθένας προκειμένου να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί αποκλειστικά είδη τροφίμων έως 31 Μαρτίου και να παραδοθούν κατ'ιδίαν στις οικογένειες αυτές πριν τις επερχόμενες μέρες του Αγίου Πάσχα! Ευελπιστουμε στο αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης που διακατέχει εμάς τους Έλληνες ως πολίτες και το οποίο γίνετε ακόμα πιο αισθητό σε καιρούς κρίσεις όπως και τώρα.
Σε περίπτωση που μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς μέσω των Σωματείων μας σας κάνουμε γνωστό ότι τα είδη τροφίμων θα συγκεντρώνονται στην έδρα του σωματείου “Μέγας Βασίλειος” επί τις οδού Προύσσης 22. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πατήρ Κυριάκο Ι. Τσομπανόπουλος στο τηλ. 2351023875 κ' 6977618642.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !