16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης, Ι.Δριβελέγκας, στη «Γιορτή του Αγρότη».
Με την παρουσία του υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Ιωάννη Δριβελέγκα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της «9ης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας», το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα.


Πρόκειται για διήμερη γιορτή που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Καρίτσας, μια γιορτή – έκθεση που καθιερώθηκε από τον τ. δήμο Δίου και που τη σκυτάλη της διοργάνωσης πήρε από φέτος ο καλλικρατικός δήμος Δίου-Ολύμπου.
Η όλη διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, με την υποστήριξη της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της περιφερειακής ενότητας Πιερίας καθώς επίσης και του επιμελητηρίου Πιερίας.
Η «γιορτή του αγρότη» αποτελεί ουσιαστικά μια έκθεση αγροτικών δραστηριοτήτων, προϊόντων και μηχανημάτων ενώ η όλη διοργάνωση είναι και μια ευκαιρία αναβίωσης κάποιων ηθών και εθίμων που συνδέονται με το πέρας των αγροτικών εργασιών.
Σ’ αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουν αγρότες, συνεταιρισμοί και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, αγροτικοί σύλλογοι καθώς επίσης και πολιτιστικοί σύλλογοι που αναλαμβάνουν και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της γιορτής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !