25 Αυγούστου 2023

Παράπονο Αναγνώστη για τα Αστικά ΚΤΕΛ Κατερίνης " Αγενείς....άξεστοι"




Στα εκδοτήρια του Αστικού ΚΤΕΛ, στην πλατεία Κατερίνης δεν βλέπεις καν ποιος κάθεται μέσα , δεν βλέπεις ποιος σε εξυπηρετεί,αγένεια άξεστοι ,στείλτε τους να εκπαιδευτούν να δούνε χώρες όπως η Σουηδία πως εξυπηρετούν,ότι το λεωφορείο δεν ξεκινάει αν δεν καθήσεις ,ότι το λεωφορείο σταματάει στη στάση και όχι πριν με κίνδυνο τους επιβάτες . Δεν υπάρχουν λόγια και δεν παίρνουν από λόγια .

Αναγνώστης

7 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα, κάθε μέρα παίρνω το λεωφορείο για Παραλία και πίσω, είναι όντος πολύ επικίνδυνη, βρομόστομοι, ανεκπαίδευτοι, μέσα στον κασόνα μέσα στη ζέστη δεν ανάβουν τον κλιματισμό, και αν το αναφέρεις στον οδηγό η στον ελεγκτή, σου λένε να πάριες ταξί αν δε σου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δικά τους και κάνουν Ότι θέλουν. Δεν είναι δημόσια Ότι ώρα θέλουν περνάνε και από όπου θέλουν. Όσο για την αγένια οι περισσότεροι στο φουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικά τους είναι στο νά πληρώνουν τα έξοδα όλα τα υπόλοιπα υπό τον έλεγχο του κράτους

      Διαγραφή
  3. Εγώ που περνώ το ΚΤΕΛ για κονταριωτισσα έχω να πω τα καλύτερα. Ευγενικοί οδηγοί,πάντα με κλιματισμό τα λεωφορεία και το πιο σημαντικό τυπικοί στην ώρα τους και ιδιαίτερα προσεκτικοί και εξυπηρετικοί με την τρίτη ηλικία και της μαμάδες με τα μωρά.
    Ότι αναφέρω πιο πάνω τα βλέπω με τα μάτια μου πολύ συχνά.Μπραβο στους οδηγούς της γραμμής μας και τους Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν μεταφέρεις κόσμο πρέπει να έχεις παιδεία και ευαισθησία.δεν μεταφέρεις τσουβαλια.αξιολογηθηκαν πριν προσληφθούν?αν ναι σε τι.αν ξέρουν μόνο να οδηγούν? ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ.και όταν κάνουμε παράπονα να μας απαντήσουν.οχι μόνο δώστε μας το τηλέφωνο να σας απαντήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήραν τις άδειες και....... Μέχρι πότε ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει και καλούς οδηγούς, έχει και καθίκια. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι όλα τα δάχτυλα τα ίδια. Όσο για τον κλιματισμό... Είναι κάποια λεωφορεία που δεν το βάζουν κάποιες φορές ίσως επειδή είναι δυνατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !