25 Αυγούστου 2023

"Κάποιος" είπε πως στην Συνοικία του Σιδηροδρομικού Σταθμού ο Δήμος Κατερίνης δεν έχει κάνει τίποτα





Κάπου "κάποιος" είπε πως στην Συνοικία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, η παρούσα Διοίκηση του Δήμου Κατερίνης δεν έχει κάνει τίποτα !!!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε :
1) Με το πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" έχουμε την "Διαμόρφωση του κλειστού γυμναστηρίου του Σ. Σταθμού Κατερίνης, προϋπολογισμού 1.020.000 Ευρώ
2) Έχει υπογραφεί το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Κατερίνης και ΓΑΙΑΟΣΕ για την ανάπτυξη της πρότασης μας για το "ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΣΕ " στον χώρο του παλιού εργοστασίου εμποτισμού ξυλείας στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης και μάλιστα ήδη ολοκληρώθηκε η ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ και οδεύει πλέον στην διαδικασία για έκδοση Διατάγματος
Πρόκειται για την μεγαλύτερη αστική ανάπλαση σε επίπεδο εθνικό.
3) Με το πρόγραμμα ΤΡΙΤΣΗ, στα πλαίσια του κεφαλαίου περί Αστικής Αναζωογόνησης, εγκρίθηκε η Αστική Ανάπλαση όλου του κέντρου της Συνοικίας του Σ. Σταθμού Κατερίνης και φυσικά με πυρήνα την κεντρική οδό Λ. Ιασωνίδη προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ (μαζί με το υπόγειο πάρκινγκ στην Πλατεία "Ευκαρπίδη") και οι μελέτες ξεκινούν άμεσα !!!
4) Με το πρόγραμμα ΟΛΥΜΠΟΣ εγκρίθηκε η διαμόρφωση της Πλατείας επί της οδού Πριάμου μαζί με άλλες 16 αντίστοιχες Πλατείες στην υπόλοιπη πόλη και το έργο έχει ήδη δημοπρατηθεί
5) Ανατέθηκε η μελέτη "Μενονωμένη Πράξη Εφαρμογής" που αφορά την τακτοποίηση οκτώ οικοδομικών τετραγώνων στην επέκταση του Σ Σταθμού και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού για δεκαετίες τώρα οι υπεύθυνοι άφηναν το θέμα στο έλεος του Θεού και ως γνωστόν ο Θεός με οικόπεδα δεν ασχολείται.
6) Φυσικά με το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων και διαμορφώσεων πεζοδρομίων θα λυθούν σειρά προβλημάτων.
Αυτός ο "κάποιος" λοιπόν καλά θα κάνει να ζητήσει μια ταπεινή συγνώμη όχι από εμάς, αλλά από τους κατοίκους του Σ. Σταθμού για την διασπορά "ψευδών ειδήσεων".
Το πραγματικά δυσάρεστο βέβαια είναι πως ο "κάποιος" διεκδικεί θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό δεν είναι καθόλου καλό...γιατί είναι ή ψεύτης ή άσχετος !!!
Όσον αφορά εμάς και τους συνδημότες μας του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, ξέρουμε αμφότεροι πως οι υποσχέσεις μας τηρούνται με μαθηματική ακρίβεια και πράγματι νοιώθουμε όμορφα, αφού είναι όμορφα όταν τηρούνται οι υποσχέσεις !!!
Η αλήθεια είναι λοιπόν πως η Συνοικία του Σ. Σταθμού Κατερίνης θα είναι μια εξαιρετικά προνομιούχος Συνοικία, όπως αξίζει στους κατοίκους της.
ΥΓ...στην φωτογραφία φοράμε μάσκες προστασίας αντί covid...θα ήθελα να θυμήσω πως η χώρα ήταν παραλυμένη για δυο χρόνια περίπου, αλλά εμείς την "δουλειά" την κάναμε και μάλιστα με ένταση !!!
Γ. Νταντάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !