26 Αυγούστου 2023

Υπάλληλος του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης απαξίωσε λεκτικά νεαρό επιβάτη ;


Συνεχίζουν να καταφθάνουν στο katerinipress παράπονα για τη λειτουργία του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης. Δεν είναι λίγοι οι αναγνώστες που μιλούν για ανάγωγους οδηγούς, απότομο ξεκίνημα, έλλειψη σεβασμού και άλλα τα οποία συμβαίνουν συχνά πυκνά κατα τη διάρκεια των δρομολογίων.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η ανάρτηση αναγνώστριας η οποία αναφέρει λεκτική απαξίωση νεαρού επιβάτη που χτύπησε το εισιτήριο ανάποδα..... Δείτε τι γράφει: 

"Όλο το πακέτο είναι για πέταμα. Στην γραμμή Κατερίνη - Νέα Έφεσος κάποια έξυπνη "ελέγχου" μείωσε πολύ απαξιωτικά. λεκτικά το παιδί μου που ανέβηκε πρώτη φορά στο λεωφορείο και χτύπησε το εισιτήριο ανάποδα. Η ΚΥΡΊΑ στον έλεγχο όχι μόνο δεν το άκουγε τι έλεγε το παιδί, του ζήτησε και το δεύτερο εισιτήριο και τα έσκισε μπροστά του. ΠΟΛΥ ΕΞΟΥΣΊΑ και θέλετε να χρησιμοποιούμε την αστική γραμμή.ΝΤΡΟΠΗ. Αν παρατύπισε ΚΎΡΙΑ μου πολύ όμορφα όπως κάνουν και στο εξωτερικό του κόβεις ένα πρόστιμο,με ευγένεια το παραδίδεις και γειά σας. Το παιδί αυτό όπως και όλα τα παιδιά ανήκει σε οικογένεια με αρχές και αξίες , δεν έχεις το δικαίωμα να το κοιτάξεις όχι να του φερθείς έτσι. Δεν θα σου μάθω εγώ τρόπους συμπεριφοράς και φαντάζομαι ούτε και ο εργοδότης σου. Μάθε να κάνεις σωστά και ΜΌΝΟ την δουλειά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !