28 Νοεμβρίου 2017

Πιερίδες Μούσες– Νίκησαν στην Κατερίνη τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Γιαννιτσών 4-2Δεύτερη νίκη για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Νίκησαν στον εντός έδρας αγώνα την ομάδα των Γιαννιτσών «Ασπρόμαυρες Αμαζόνες».

Από την εξέλιξη του αγώνα φάνηκε πως οι Πιερίδες Μούσες χωρίς να «πιάσουν» την κανονική τους απόδοση, είχαν την υπεροχή σ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαν πολλές ευκαιρίες, έχασαν μάλιστα και πέναλτι αλλά επικράτησαν εύκολα με 4-2. Τα γκολ για μια φορά ακόμη πέτυχαν οι Γεωργία Μεντενίδου και Γιώτα Γκούτζα.

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών μετρά δύο νίκες σε αντίστοιχους αγώνες και αρχίζει να αισιοδοξεί για μια καλή πορεία στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο διάλειμμα του ημιχρόνου όπως έχει καθιερώσει η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών, στους εντός έδρας αγώνες, κλήρωσε έ3να δώρο για τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο. Αυτή τη φορά το δώρο ήταν ένα κομψό έπιπλο τηλεόρασης  και νικητής αναδείχτηκε ο κ. Δημήτριος Σκαμπαρδώνης. Το Δ.Σ. ευχαριστεί γνωστό πολυκατάστημα  για την προσφορά του δώρου.καθώς και γνωστή εταιρεία για την προσφορά αθλητικού υλικου στην ομάδα.

Επόμενος αγώνας για τις Πιερίδες Μούσες είναι εκτός έδρας στα Τρίκαλα στις 10 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο ομάδα «Νέες Τρικάλων ΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...