12 Δεκεμβρίου 2017

Μετα τη Λένα "έφυγε" από τη ζωή και η Κωνσταντίνα Παλάσκα – Χαριτοπούλου



Πρίν απο 2 μήνες και κάτι ημέρες, έφυγε η ηρωίδα μάνα της Ν. Τραπεζούντας Λένα Παλάσκα Χαριτοπούλου. Λίγο καιρό πριν φύγει, είχε δημοσιεύσει το ευχαριστήριο της προς τους γιατρούς του Νοσοκομείου ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ και τις νοσηλεύτριες στον 9ο όροφο, γιατί όπως η ίδια μας είχε πεί, έδιναν τον κοινό τους αγώνα για τη ζωή.

Η Λένα δεν άντεξε στον επιθετικό καρκίνο και έφυγε απο τη ζωή την 1η Οκτώβρη του 2017. Μετά απο 2 μήνες περίπου, προχθές 8 Δεκεμβρίου 2017, η κόρη της Κωνσταντίνα ταξιδεύει να βρεί και να αγκαλιάσει ξανά την αγαπημένη της μητέρα.

Οι δυο γυναίκες πέρασαν μεγάλη δοκιμασία αλλά είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν στήριξαν η μια την άλλη και πάλεψαν με τον καρκίνο μέχρι και την τελευταία τους ανάσα σε αυτή τη ζωή.

Οι δυο γυναίκες που είχαν συγκλονίσει το Πανελλήνιο

Η Λένα Παλάσκα – Χαριτοπούλου είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν πριν μερικούς μήνες εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ζ. Κουτσελίνη και μίλησαν για την περιπέτεια της υγείας τους.

Τη μαμά, Λένα και την κόρη, Κωνσταντίνα, που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η Λένα εδώ και 19 χρόνια παλεύει με τον καρκίνο. «Ήμουν πιτσιρίκα και έγινα γιαγιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Κωνσταντίνα που τότε ήταν οχτώ ετών δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που είδε τη μητέρα της να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο από τον πόνο.

Τον Ιούλιο η Κωνσταντίνα, που είναι μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, έμαθε ότι έχει και αυτή καρκίνο του μαστού.

«Όταν μου είπε ο γιατρός ότι έχω επιθετική μορφή καρκίνου, άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου», είπε η Κωνσταντίνα στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !