3 Μαρτίου 2023

«Μαμά ζω, καίγεται ο κόσμος»




Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Ευδοκία Τσαγκλή, η πρώην παίκτρια του Big Brother, που ήταν μεταξύ των τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλα μου πέφτοντας κι εγώ στο κενό, για να σωθώ» είπε χθες η νεαρή κοπέλα ενώ, μιλώντας σήμερα η μητέρα της, αποκάλυψε ποια ήταν τα πρώτα λόγια που της είπε η κόρη της όταν μίλησαν μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η μητέρα της, κυρία Βαλεντίνη μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» για την κατάσταση της υγείας της κόρης της, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Το παιδί μου είναι ζωντανό, μπορώ να το αγκαλιάσω. Λυπάμαι για όλη την τραγωδία που έχει γίνει. Λυπάμαι για τα άλλα παιδιά. Επικοινώνησε η Ευδοκία μαζί μου από ξένο τηλέφωνο και απλά με δύο λέξεις μου είπε: “Μαμά ζω. Είναι τραγωδία καίγεται ο κόσμος” και το έκλεισε» περιγράφει η κυρία Βαλεντίνη.

«Δεν είχε παρέα, ήταν μόνη της. Μέσα στο τρένο βρήκε μια παρέα την κοπέλα με τη γάτα που αγνοείται. Η Ευδοκία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Της απαγορεύουν να μιλά για τα γεγονότα. Χτες γιόρταζε και έχει το όνομα της γιαγιάς της. Υπάρχουν ψυχολόγοι – ψυχίατροι δίπλα της» πρόσθεσε η μητέρα της πρώην παίκτριας του Big Brother.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !