3 Μαρτίου 2023

"Κύριε δήμαρχε νιώθετε υπερήφανος με το χάλι που επικρατεί στους δρόμους της Κατερίνης" ;




Ειλικρινά κύριε δήμαρχε νιώθετε υπερήφανος με το χάλι που επικρατεί στους δρόμους της Κατερίνης σε ότι αφορά τους χώρους στάθμευσης;


Ανθοπωλεία, κρεοπωλεία, μαγαζιά με αξεσουάρ αυτοκινήτων, μανάβικα, καφετέριες, συνεργεία 2 τροχών, κλπ κλπ, έχουν οικειοποιηθεί πλήρως τις θέσεις πάρκινγκ για προσωπική χρήση. Τώρα τελευταία μάλιστα μετακινούν και ολόκληρους κάδους απορριμάτων κάθε φορά που θέλουν να δεσμεύσουν μια θέση προς όφελος τους.

Εσύ όμως δήμαρχε μου τι κανεις; Ανέχεσαι τα πάντα με βάση τις προσωπικές σου επιθυμίες ενώ παράλληλα ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ!!!!!! Εύγε!!! Λύθηκε το κυκλοφοριακό με αυτόν τον τρόπο ενώ το ζήτημα της προσέλευσης των ασθενών στους χώρους αποκατάστασης έγινε πιο δύσκολο από ποτέ!!! Για την επιτροπή "ποιότητα ζωης"δεν έχουμε λόγια.... Αμφιβάλω αν κατάλαβαν όσοι βάλανε την υπογραφή τους σε τι έγκλημα συνέβαλλαν!!!

Μεγάλο ερώτημα εξακολουθεί να παραμένει πως ο τοπικός σύλλογος ΑΜΕΑ δέχτηκε χωρίς καμία ένσταση την συγκεκριμένη απόφαση. Εμείς όμως ως φυσικοθεραπευτές θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το δίκαιο και ηθικό του θέματος.Διεκδικούμε άμεσα την επαναφορά των θέσεων στάθμευσης ασθενών έξω από τα εργαστήρια μας με συγκεκριμένες προτάσεις προς την διοίκηση του Δήμου.Δεν θέλησες όμως δήμαρχε ούτε καν να μας δεχτείς.

Από εδώ και πέρα λοιπόν θα συλλέξουμε φωτογραφίες με κάθε είδους παράβαση εντός της πόλης που θα αφορά χώρους στάθμευσης και θα τις στείλουμε στο αρμόδιο υπουργείο προς διερεύνηση. Με ονοματεπώνυμο φυσικα.

Όσο δε για την αντιπολίτευση και τους διεκδικητές του "θρόνου" πριν προλάβουν να τρίψουνε τα χέρια τους με το εν λόγω κείμενο, ας αναλογιστούν πόσο ηθικά και κοινωνικά βαρύ είναι αυτό που έχει υποστεί ο κλάδος μας και τι τους περιμένει αν τυχόν προσπαθήσουν να το εκμεταλευτουν προτού καν το λύσουν.

Μπάναλης Παναγιώτης (πρόεδρος φυσικοθεραπευτων Πιεριας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !