3 Μαρτίου 2023

Αναβολή του 6ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης-Ολύμπου




Αναβάλλονται οι αθλητικές δράσεις του 6ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης-Ολύμπου στις 1&2-4-2023,που περιελάμβαναν 1)Αγώνα 1000μ. για παιδιά ,Κρυόβρυση Fun Run 2)Ορεινό αγώνα 30χλμ 3)Σέγκια trαil 8χλμ και 4) Πεζοπορία 4,5χλμ,λόγω οικονομικών δυσχερειών εξαιτίας της σημαντικής μείωσης της χρηματοδότησης των δράσεων του αγώνα.

Επίσης λόγω ,των εκκρεμών εγκρίσεων διαφόρων άλλων δαπανών, σε υλικά,παροχές υπηρεσιών για την ασφάλεια και την τροφοδοσία των αθλητών-τριών ,τη διάνοιξη,τη συντήρηση και τη σήμανση των μονοπατιών.

Ακόμη, μέχρι στιγμής ,κρίνεται μη ικανοποιητική η ανταπόκριση-συμμετοχή των αθλητών-τριών στους αγώνες βουνού,των 8χλμ και 30 χλμ.

Το αντίτιμο της συμμετοχής που κατέθεσαν οι αθλητές-τριες για τους ορεινούς αγώνες των 30χλμ και 8χλμ,θα επιστραφεί στο λογαριασμό τους.

Το ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης,συνεκτιμώντας και τις απαραίτητες προυποθέσεις-δεσμεύσεις στήριξης,από τους φορείς συνεργασίας και συνδιοργάνωσης,θα συναποφασίσει για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αθλητικών δράσεων,του 6ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης-Ολύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !