3 Μαρτίου 2023

Θρήνος στην κηδεία της Αθηνάς.....«Αγάπη μου! Κορίτσι μου! Αθηνά μου!»




Συγγενείς και φίλοι, με δάκρυα στα μάτια “αποχαιρέτησαν” την 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, θύμα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, στα Τέμπη. Ήταν η πρώτη κηδεία θύματος του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στις τέσσερις το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Κατερίνη. Συντετριμμένοι, οι συγγενείς, μαζί με δεκάδες φίλους, πρώην συμμαθητές, γείτονες, γνωστοί και συμπολίτες, έσπευσαν να της πουν το τελευταίο “αντίο”.



Τραγικές φιγούρες, οι στενοί συγγενείς της, η μητέρα, ο πατέρας, η αδελφή και ο αδελφός της, ο παππούς και η γιαγιά της. Δακρυσμένα και σκυθρωπά τα πρόσωπα, όσων γνώριζαν την ίδια και το σύζυγό της, με τον οποίο συνταξίδευε στη μοιραία αμαξοστοιχία και νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο της Λάρισας.




«Αγάπη μου! Κορίτσι μου! Αθηνά μου!» φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, όταν έβγαινε το λευκό φέρετρο…

Το ζευγάρι βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και σύμφωνα με μαρτυρίες, η Αθηνά άφησε τη θέση της για να πάρει καφέ από το κυλικείο, στο δεύτερο βαγόνι του τρένου, που τυλίχθηκε στις φλόγες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Παρόντες στην κηδεία αθλητές και μέλη του αθλητικού συλλόγου “Πιερικός”, με τα χρώματα του οποίου αγωνίζεται, ως ποδοσφαιριστής, ο μικρός αδελφός της. Στο προαύλιο του ναού, όσοι τη γνώριζαν, συζητούσαν χαμηλόφωνα για τον τρόπο που έφυγε για πάντα από τη ζωή μια τόσο νέα γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, δύο ετών και πολύ αγαπητή στην κοινωνία της Κατερίνης.




Μέσα κι έξω από τον ιερό ναό, παντού,πόνος ψυχής κι απέραντη η θλίψη, αποτυπωμένη και στα στεφάνια στο προαύλιο με την τελευταία αφιέρωση «στο λατρεμένο κοριτσάκι μας», από τους γονείς, τους συγγενείς, τους οικογενειακούς φίλους, τους γνωστούς που την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.




https://www.theopinion.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !