3 Μαρτίου 2023

Με κομματικό ρουσφέτι διορίστηκε ο σταθμάρχης Λάρισας ;




Σαν «βόμβα» έσκασε η καταγγελία στην οποία προχώρησε ο πρώην σταθμάρχης Λάρισας, Ιωάννης Κολλάτος, για το φριχτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.


Μιλώντας στο OPEN ο κ. Κολλάτος αποκάλυψε ότι ο 59χρονος σταθμάρχης, που έχει προφυλακιστεί, διορίστηκε στο πόστο αυτό με... κομματικό ρουσφέτι.

«Στα 59 του χρόνια μεσολάβησε το κόμμα και τον έκαναν σταθμάρχη. Τον εκπαίδευσαν μερικούς μήνες, τρεις μήνες στα πρακτικά και στο τέλος Γενάρη τον όρισαν σταθμάρχη. Τον στείλανε 10 ημέρες στην Καλαμπάκα, απομονωμένο σταθμό με δύο τρένα την ημέρα και στην συνέχεια τον έβαλαν στην Λάρισα έναν κεντρικό σταθμό με 80 δρομολόγια την ημέρα» τόνισε ο πρώην σταθμάρχης.

«Εγκλημάτισε αυτός που τον έκανε σταθμάρχη αυτόν τον άνθρωπο, 59 χρονών και τον βάζει μόνο του άπειρο να δουλέψει στην Λάρισα», υπογράμμισε. Σημείωσε μάλιστα, ότι «ήταν αναμενόμενο να γίνει κάποια στιγμή αυτό που έγινε».

Ο ίδιος, είπε επίσης ότι είναι συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα και πως τον συγκεκριμένο σταθμάρχη τον γνώριζε, γιατί την περίοδο της δικής του θητείας, καθώς όπως είπε, τον είχε βοηθό στο γραφείο αποσκευών. «Ήταν υπάλληλος στις αποσκευές, δηλαδή μετέφερε τις βαλίτσες των επιβατών.


Κάποια στιγμή του δώσανε μετάταξη στο υπουργείο Παιδείας και μοίραζε σχολικά βιβλία στα σχολεία», ανέφερε ο Ιωάννης Κολλάτος.




https://www.ieidiseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !