28 Απριλίου 2023

Αιθέρια Έλαια Nostos Pure στην Κατερίνη







Η Nostos Pure ξεκίνησε το 2011 με αντικείμενο την τυποποίηση και διάθεση προϊόντων στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό.

Με το πέρασμα των χρόνων κατάφερε να χτίσει ισχυρούς δεσμούς με επιλεγμένες εμπορικές εταιρείες και παραγωγούς ανά τον κόσμο, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της, μεταξύ άλλων, στους τομείς των τροφίμων, των βιολογικών προϊόντων, των εκχυλισμάτων, των αιθέριων ελαίων και των Α’ υλών καλλυντικών.

Το υψηλό αίσθημα ευθύνης για την ποιότητα των ειδών μας και η προσήλωσή μας στον πλήρη έλεγχο των προϊόντων μας, οδήγησαν στη δημιουργία του νέου μας συσκευαστηρίου το 2022, το οποίο είναι πλήρως εναρμονισμένο με το τεκμηριωμένο σύστημα HACCP. Τηρώντας τους κανόνες, κάνοντας συνεχής ελέγχους και εκπαιδεύοντας το προσωπικό μας καταφέρνουμε να διαθέτουμε στην αγορά ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα.

Στρατηγικός μας στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη, η αναζήτηση και διοχέτευση επιλεγμένων, ποιοτικών προϊόντων στην αγορά, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.


Nostos Pure

1ο ΧΛΜ Κατερίνης- Ν. Εφέσου, Κατερίνη, 60133

Τηλέφωνο: 23510-32009

www.nostospure.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !