28 Απριλίου 2023

Αλέξανδρος Αγγελίδης ακτινολόγος στην Κατερίνη
Ο Αλέξανδρος Αγγελίδης, MD, εξειδικεύεται στον τομέα της ακτονολογίας και εργάζεται στο Aκτινολογικό τμήμα της Kλινικής του Αγίου Λουκά από το 2019 και στο Πολυδιαγνωστικό Ιατρείο της EUROMEDICA Πιερίας από το 2000.Αφού αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την ειδικότητα του στο ΓΠΝΘ Ιπποκρατειο απο οπου απεκτησε τιτλο ειδικοτητα τον Απριλιο του 2000. Εκτοτε εργάζεται ως ιατρος ακτινοδιαγνώστης στο πολυδιαγνωστικό κέντρο Πιερίας αρχικά δικής του ιδιοκτησίας και μετέπειτα από το 2007 του ομίλου EUROMEDICA.O Dr. Aλέξανδρος Αγγελιδης έχει συμμετάσχει σε ακτινολογικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Στόχος του είναι να προσφέρει καθημερινά την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε κάθε ασθενή, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του και τις επιστημονικές του γνώσεις, έχοντας ως κινητήριο μοχλό το ενδιαφέρον του για τον άνθρωπο.
Όταν δε βρίσκεται στην Kλινική, επιλέγει να περνάει χρόνο με τη γυναίκα του και τα παιδιά του ν α διαβάζει, να ταξιδεύει και να ασκείται στις πολεμικές τέχνες.

Ακτινολόγος
Ζαλόγγου 17, Εντός Διαγνωστικού Κέντρου Euromedica, Κατερίνη
Τηλέφωνο:2351039896

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !