28 Απριλίου 2023

Εκτός εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου με το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ»




Εκτός εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου με το κόμμα της, «ΠΑΤΡΙΔΑ», με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, ενώ απορρίφθηκαν και πάλι ομοφώνα τόσο οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη, με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους.
Κάτα της Λατινοπούλου είχε προσφύγει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ισχυριζόμενος πως η ονομασία του κόμματός της, ήταν δική του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λατινοπούλου θα αλλάξει το όνομα του κόμματός της και θα κατέβει στις επαναληπτικές εκλογές.

Λατινοπούλου: Η ραγδαία άνοδός μας ενόχλησε πολύ και πολλούς
Η πρώτη αντίδραση της Λατινοπούλου μετά το «κόψιμο» του κόμματός της από τις εκλογές, ήρθε μέσω ανάρτησης στο Instagram, στην οποία έδωσε ραντεβού για τις επαναληπτικές εκλογές.

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου: «Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδός μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικοτητα! Είναι γνωστό πως ό,τ δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σς ευχαριστώ όλους για την απίστευτη στήριξή σας».

Να σημειωθεί πως ήδη το κόμμα των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου «Πατριωτική Ενωση» έχει ήδη αποκλειστεί από το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου μετά από προσφυγή που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα για «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου (σ.σ. Ήλιος της Βεργίνας).


bestpatra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !