28 Απριλίου 2023

«Αγόρασε» αγοράκι οχτώ ετών για 900 ευρώ !
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση του 56χρονου από την Αλβανία που συνελήφθη μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης στα Πατήσια για διακίνηση ανηλίκων.Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο 56χρονος είχε «αγοράσει» ένα αγοράκι 8 ετών από την οικογένειά του στην Αλβανία και το είχε φέρει στην Αθήνα όπου το εξανάγκαζε να ζητιανεύει προκειμένου να του αποσπά τα χρήματα που συγκέντρωνε.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 56χρονου Αλβανού μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αλβανικές αρχές αφού στη γειτονική χώρα έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ανηλίκων. Μάλιστα εις βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol.

Κατόπιν εντατικών αναζητήσεων η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον 56χρονο το μεσημέρι της Δευτέρας (24/4) στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια και χθες οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος είχε έρθει σε επαφή με κυκλώματα εμπορίας ανήλικων στα Τίρανα και δίνοντας 100.000 λεκ Αλβανίας, δηλαδή 900 ευρώ «αγόρασε» ένα 8χρονο αγόρι από μια άπορη οικογένεια.

Στη συνέχεια ήρθε με το παιδί στην Αθήνα και το υποχρέωνε δια της βίας να ζητιανεύει σε διάφορα σημεία της Αθήνας και στη συνέχεια του αφαιρούσε τα χρήματα που συγκέντρωνε το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !