28 Απριλίου 2023

Επαναλειτουργεί η υπηρεσία Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Δίου Ολύμπου




Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επαναλειτουργεί η υπηρεσία Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Δίου Ολύμπου. Το τρέχον ανθρώπινο δυναμικό της Υπηρεσίας μας ανέρχεται σε 3 Δημοτικούς Αστυνομικούς, ενώ με την επερχόμενη προκήρυξη η υπηρεσία μας αναμένεται να στελεχωθεί με 8 επιπλέον άτομα έως και τα τέλη του 2024.
Σας καλούμε όλους, πολίτες και επιχειρήσεις του Δήμου μας, να επικοινωνείτε ελεύθερα μαζί μας, είτε με e-mail, είτε μέσω της συγκεκριμένης σελίδας μας, για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί. Η επικοινωνία αυτή μπορεί να αφορά τόσο σε αρμοδιότητες Δημοτικής Αστυνομίας, όσο και σε άλλα ζητήματα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να διαχειριστούν με στοχευμένες παρεμβάσεις του Δήμου Δίου Ολύμπου.
Παρότι διαθέτουμε τον ελάχιστο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού, δεσμευόμαστε δημόσια, ότι τα προβλήματα σας θα καταγραφούν, θα πρωτοκολληθούν, θα κατηγοριοποιηθούν και θα γίνουν όλες οι δυνατές προσπάθειες για την επίλυσή τους. Η Δημοτική Αστυνομία και ο Δήμος Δίου Ολύμπου, ενεργώντας με γνώμονα τις αρχές της Αποδοτικότητας, της Αποτελεσματικότητας και της Χρηστής Διοίκησης εν γένει, θα είναι πάντα δίπλα στον δημότη Δίου Ολύμπου.
Από πλευράς μας, παρακαλούμε μόνο για την υπομονή σας στην διαχείριση των ζητημάτων που αναδεικνύονται και οπωσδήποτε την καλή διάθεση όλων για μία εποικοδομητική και αγαστή συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !