6 Ιουνίου 2022

Γυναικεία υπόθεση στο Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης




Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης, η Βουλευτής συναντήθηκε με το Διοικητή, κ. Θεμιστοκλή Αδαμίδη όπου και ενημερώθηκε για την υφιστάμενη κατάσταση των λιμενικών εγκαταστάσεων της Πιερίας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, ήταν οι ανάγκες και οι προτάσεις για τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία και διαχείριση των λιμενικών υποδομών της Πιερίας, προς όφελος των επισκεπτών αλλά και των πολιτών της περιοχής.

Ο Διοικητής τόνισε στην κυρία Μάνη την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση της υπηρεσίας με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες, οπότε και ο πληθυσμός της περιοχής υπερδιπλασιάζεται λόγω των τουριστών. Αλλά και καθόλη τη διάρκεια του χρόνου οι υπηρεσιακές ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες, έχοντας υπό την ευθύνη τους 70 χιλιόμετρα ακτογραμμών αλλά και το σημαντικό πάρκο των μυδοκαλλιεργειών της περιοχής.

Η Βουλευτής από την πλευρά της επισήμανε τη δεδομένη σχέση εμπιστοσύνης και την άριστη συνεργασία της τοπικής κοινωνίας με το Λιμεναρχείο και ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος για τη σημαντική προσφορά τους. Διαβεβαίωσε δε τον κ. Αδαμίδη ότι θα μεταφέρει το αίτημα στην ηγεσία του Υπουργείου και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για την αναβάθμιση του Λιμενικού Τμήματος και την ενίσχυση του με ανθρώπινο δυναμικό και επιχειρησιακά μέσα.

Στο πλαίσιο αυτό, τον ενημέρωσε μάλιστα ότι σε πρόσφατο νομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προβλέπεται η δυνατότητα διάθεσης οχημάτων από τους ΟΤΑ α και β βαθμού προς τη λιμενική αρχή, για την κάλυψη των λειτουργικών και επιχειρησιακών αναγκών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !