6 Ιουνίου 2022

«Γεια σας, σκότωσα τον αδερφό μου - Μου την βάρεσε και τον έσφαξα»
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στα Πατήσια, όπου ένας 59χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 69χρονο αδελφό του και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα όπου και παραδόθηκε.

Ο δράστης και το θύμα ήταν αρκετά γνωστοί στη γειτονιά με αποτέλεσμα οι γείτονες να πάθουν σοκ μόλις έμαθαν για το στυγερό έγκλημα.

«Μου τη βάρεσε και τον έσφαξα» φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, είχε προηγηθεί καυγάς ανάμεσα στους δύο άντρες που συγκατοικούσαν στο διαμέρισμα της οδού Καυτατζόγλου, στα Πατήσια.

Όπως μαρτυρούν γείτονες, τα δύο αδέρφια φαίνεται να μην είχαν τις καλύτερες μεταξύ τους σχέσεις, ωστόσο κανείς δεν περίμενε μια τέτοια τραγική κατάληξη.

«Με χτυπούσε και δεν μου φερόταν καλά. Είχαμε προσωπικές και οικονομικές διαφορές για το σπίτι» φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς, που αντίκρισαν το θύμα μέσα σε μια λίμνη αίματος, όταν έφτασαν στο διαμέρισμα.


Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο δράστης φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως τα αίτια ήταν και οικονομικά.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !