6 Ιουνίου 2022

Διαμαρτύρονται οι στρατιωτικοί για τα 2 ευρώ για ξαπλώστρα και ομπρέλα στα ΚΑΑΥ Πλαταμώνα




Την έντονη δυσαρέσκειά της, εκφράζει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, λόγω της επιβολής χρηματικού αντιτίμου ποσού 2 ευρώ για χρήση (προς ενοικίαση) ξαπλώστρας και ομπρέλας θάλασσας, για όσους επισκέπτονται τα ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Σε ανακοίνωσή μάλιστα, η Ένωση προσθέτει πως “η ιδιαιτερότητα εφαρμογής του εν λόγω μέτρου έρχεται να προστεθεί και στις διαρκείς ανατιμήσεις καυσίμων των τελευταίων μηνών, που καθιστούν ασύμφορο το κόστος μετακίνησης των πολιτών.

Κατόπιν των παραπάνω η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας – ΕΣΠΕΛ στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό, προτείνει για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο την δωρεάν χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας θαλάσσης για τους εν ενεργεία Στρατιωτικούς που επισκέπτονται τα ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Επισημαίνεται ότι οι οικονομικές συνθήκες της εποχής μας είναι πρωτόγνωρες και η υπηρεσία οφείλει από την δική της μεριά, στο μέτρο του δυνατού, να συνδράμει στην απαλοιφή ενός επιπλέον εξόδου που συνυπολογίζεται με όλα τα υπόλοιπα, επιφέροντας την στέρηση ολιγόωρης αναψυχής για τις οικογένειες του προσωπικού της.”

onlarissa.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !